Milyen nevek illenek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Zánkai vezetéknévhez lány keresztnevek???2013. okt. 30. 19:25
1/11 anonim válasza:
Nekem a Luca, Laura jutott eszembe.
2/11 anonim válasza:
A Luca tényleg nagyon jól passzol hozzá :) Nekem még eszembe jutott a Dorottya, Flóra, Csinszka, Viktória is.:) Ha sikerült választani, mindenképp írd meg! :)
3/11 anonim válasza:
Nekem a Melinda jutott eszembe elsőre. Zánkai Melinda. Szerintem szép és jól cseng :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,nekünk még a Kinga/Kingabell jutott eszünkbe.
2013. okt. 30. 20:15
5/11 anonim válasza:
Ú, hát ne haragudj, hogy ezt írom de a K betűvel kezdődő nevek nem igazán illenek a vezetéknévhez. Legalábbis szerintem, viszont ha mindenképp ez a két név tetszik, akkor inkább a Kinga legyen, mert a Kingabell szerintem nem valami szép név.:) De tényleg ne haragudj, ez csak a személyes véleményem.
8/11 A kérdező kommentje:
A Tamara nagyon jól hangzik,de még a családba is heves viták folynak.
2013. okt. 31. 06:29
10/11 anonim válasza:
majd írd meg mi lett a végén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!