Ezek a fiú nevek közül melyikek illenek össze?
Figyelt kérdés
Alexander
Attila
Bence
Domonkos
Gellért
Hunor
Lénárd
Márton
Mátyás
Olivér
Vince
Zalán
Zsombor
Nem úgy értem, hogy két név egy gyereknek, hanem pl: iker fiúknak.
2013. jún. 10. 17:42
1/17 A kérdező kommentje:
Az István név kimaradt.
2013. jún. 10. 17:43
2/17 anonim válasza:
nekem nem igazán tetszenek az általad felsorolt nevek, a Zalán szimpatikus csak. szóval nem tudok tippet adni (:
3/17 anonim válasza:
esetleg a vezetéknevet leírod?? Nekem amúgy az Olivér és a Zsombor tetszik de nem biztos,hogy illik a vezetéknévhez,amúgy meg gratulálok a babócákhoz!
4/17 A kérdező kommentje:
A vezetéknév most lényegtelen. :) Csak, hogy a felsorolt nevek közül melyikek illenek egymáshoz!
2013. jún. 10. 18:01
5/17 anonim válasza:
szerintem az egy nem létező probléma, h két fiútestvér neve nem illene egymáshoz. bmelyik kettőt is választod ezek közül, a környezet el fogja fogadni, sőt, magátót értetődőnek fogják tartani. aztán 10-15 év múlva meg már alig járnak majd párban. szóval ebből ne csinálj problémát szerintem
6/17 anonim válasza:
Én Bence-Vince, vagy Olivér-Márton párosítást választanám.
7/17 anonim válasza:
Bence-Vince
Mátyás-Márton
Hunor-Gellért
Attila-István
8/17 anonim válasza:
Attila-István
Hunor -Zalán
Lénárd - Márton
Olivér -Alexander
Bence -Vince
Mátyás - Márton
9/17 anonim válasza:
Domonkos-Zsombor
Attila-Hunor
Gellért-Olivér
10/17 anonim válasza:
Az én kisfiam Olivér. Ha újabb kisfiunk születne én a Marcell vagy a Kornél nevet adnám neki. A férjem nem pártolja egyiket sem, de még van időnk eldönteni. Még úton sincs a kistesó.
Amúgy a kérdésedre a válaszom: Mátyás-Márton.
Hunor-Attila
Zsombor-Lénárd
Gellért-Domonkos.
Ha megszülettek, vagy el lett döntve, írd meg mit választottatok neki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!