Ehhez a vezetéknévhez milyen fiú és lány nevek illenek?
Hármas ikreket várok!:)
30 hetesek vagyunk. Ma derült ki,hogy 2 fiú,és egy 1 kislány lesz!
Vezetéknév: Bregovácz:)
Huuuu,eloszor is gratulalok! :)
Szerintem Brigitta,Anna, Mira, Gabor,Balazs, Zsolt, igazabol szerintem fiuba sok illik hizza,lanyba pedig a rovidebb nevek. Bar a Brigi nem rovidebb,de jol cseng. :)
Gratulálok! Sok boldogságot hozzájuk! :)
Mondom is a tippeimet vegyesen újabb, régebbi nevekkel, hölgyek előre-alapon:
Ibolya, Anita (szerintem, ez agyon passzol), Noémi, Odett, Olívia, Tímea, Dorka, Anna, Emma, Lili, Boglárka, Norina, Nadin, Ildikó
Fiú nevek:
Andor, Benedek, Alex, Lóránd, Tamás
Sajna, fiú nevekben nem vagyok jó, mi is kislányt várunk, annak néztünk jobban utána. :)
Kedves első válaszoló, megpróbáltad kimondani, hogy Bregovácz Brigitta? Szerintem ez így nyelvtörő! A többi oké.
Én ilyesmire gondolnék:
Ákos-Ádám-Virág
Huba-Soma-Dalma
Szerintem l.: Emma, Bianka, Bernadett, Kinga.
f.: Bence, Balázs, Bálint, Ádám, Dániel, Bernát
De ezt is nézd meg : [link]
Gratulálok! Nekem is hármas ikreim vannak, csak fordított leosztásban (2 lány, 1 fiú). Gondolom, nagy lehetett az izgalom, ha csak most tudtátok meg a nemeket! (nekünk a 16. héten mondták meg).
Mennyire akartok hasonló vagy pont eltérő neveket, inkább magyaros vagy nemzetközi, ritka vagy gyakoribb nevekben gondolkodtok?
Névötleteim:
Egyforma kezdőbetűsek:
Bianka - Botond - Bulcsú (esetleg Bálint)
Dorina - Dávid - Dániel
Melinda (vagy Miléna) - Milán - Márk
Gréta - Gellért - Gábor
Anna-Benedek-Alex
Míra-Ákos-Ádám
Virág-Soma-Balázs
és Dorina-Botond-Milán kombók nagyon tetszenek!!:))
A Gréta meg különösképpen bejön!
A Grétához mondanátok 2 szép fiú nevet?:)
Esetleg Benjámin? Vagy Szilárd?:)
Köszi az eddigi válaszokat,jöhetnek még,mindenkit felpontoztam!:)
Bregovácz Gréta? ízlelgetem, ízlelgetem, de elég nehézkes... de ez csak egy vélemény!
Dallamosabb lánynevet keresnék, amiben nem torlódnak így a mássalhangzók, van belőlük elég a vezetéknévben:
Bregovácz Pálma
Bregovácz Dalma
Bregovácz Vera
Bregovácz Vanda
Bregovácz Száva
Bregovácz Kála
Kinga, Hanga, Helga, Petra -t sem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!