Bogdán Kira Natasa vagy Bogdán Natasa Zselyke?
Figyelt kérdés
Már biztosan kiderült, hogy lány a bébi, de a nevét illetően még nem jutottunk döntésre, ezért is érdekelne, hogy nektek melyik tetszik jobban. Előre is köszi :)
ui : Natasa Zselyke, NEM Berki miatt!!!
2013. nov. 14. 14:53
31/35 anonim válasza:
Mekkora bunkó parasztok itt egyesek....kb. úgy beszéltek, mintha elitépendő lenne ugyanolyan nevet adni a gyerekednek, ami egy celeb gyerekének a neve.....mi az hogy szánalmas? Ti vagytok a rohadt szánalmasak!! Senkinek semmi beleszólása abba, hogy a kérdező milyen nevet ad a babájának. Szánalmas parasztok -.-
32/35 anonim válasza:
Senkinek semmi beleszólása, akkor minek kérdezi meg?
33/35 A kérdező kommentje:
Na jó, azért fogjátok kicsit vissza magatokat.
Megértem, hogy nem mindenkinek tetszenek a nevek, nem lehet mindenkinek ugyanolyan az izlése. De azért a "borzalmas" és "rettenetes" jelzők kicsit erősek.
2013. nov. 15. 21:47
34/35 anonim válasza:
Nekem a Natasa név tetszik,bár nem adnám a lányomnak.Viszont a másik két névvel teljesen elüt.
Amúgy tényleg van időtök a nevekkel,lehet,hogy a következő uh-n már kisfiú lesz:)
35/35 anonim válasza:
Én a Bogdán Kira Natasa nevet adnám neki bár szerintem ha Bogdán Natasa Kira jobban hangzik :D amúgy mind két név szép nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!