Lázár és Zselyke névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 02:40
1/11 anonim válasza:
A Lázár nekem személy szerint sosem tetszett, se mint keresztnév, se mint vezetéknév. A Zselyke nem olyan rossz, aranyos név egy kislánynak, de nem tudom, hogy mondjuk 30-40 éves korban nem lesz-e kicsit gyerekes ez a név.
2/11 anonim válasza:
Nekem tetszik a Lázár, a Zselyke az a baj h túl speciális azt se lehet tudni fiú e vagy lány.
3/11 anonim válasza:
A Lázárral semmi gond, sőt, nekem még tetszik is. A Zselyke olyan mint egy helységnév. :) Előbb kezdeném el a szó hallatán Magyarország térképét lapozgatni mint a naptárat vagy utónévkönyvet. :P
4/11 anonim válasza:
Egyetértek. A Lázár nagyon szép név de a Zselyke tényleg úgy hangzik mint valami helység név. Idősebb korában tényleg nem lesz előnyös ez a név neki.
6/11 anonim válasza:
Egyik sem tetszik nekem sem. Lázárról mindig a Szakács jut eszembe a bitrányairól, a Zselyke meg tényleg azt sem tudni fiú e vagy lány, étel ital, állat, helyiség... Nem névnek hangzik.
7/11 anonim válasza:
Lázár semleges név számomra,a Zselyke pedig nagyon tetszik!Én is gondolkodtam rajta,végül fiam lesz.
8/11 anonim válasza:
Zselyke gyönyörü név sajnos a páéromnak nem tetszik . szivesen adnám a most születendő gyermekemnek
9/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik egyik név sem.
10/11 anonim válasza:
Zselyke gyönyörű név szerintem, ha lenne még egy lányunk Zselyke lenne vagy Zulejka. Amúgy ősi magyar név.
Hááát a Lázár nem igazán, de szerintem a fiúnév választása nehezebb is. Kisfiam Simon, nekem ez a favorit, bár sok mindenkinek nem tetszik, de nekünk nagyon. Fiúba még a Keve ami elmegy.
Bocs, hogy ennyit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!