Mit gondoltok a Flórián névről?
Figyelt kérdés
Ez az első név, ami mindkettőnknek tetszik a férjemmel, de én még nem vagyok benne teljesen biztos. Szerintetek milyen?2012. szept. 29. 08:28
1/10 anonim válasza:
Imádom!Gyönyörű név,mint a Krisztián és a Kilián :)
2/10 anonim válasza:
nekem is tetszik! :) és nem gyakori!
3/10 anonim válasza:
A fiam osztályába (3. osztály) kiloenc fiúból három Bence és két Máté van. A játszótéren sme hallok túl sok nevet ezen kívül. Én nem igazán tudok azonosulni a különlegesnek tartott (Noel, Benett stb) nevekkel sem. Vannak a hagyományosnak tartott, és ezért manapság lenézett nevek. Ezek között a nevek között bőven vannak mai is vállalható nevek. Mihály, Zoltán, János, István stb Van aki ide sorolja a Zsolt, Csaba, Attila stb neveket is. A Flórián tökéletesen be illik ebbe a vonulatba, nincs elkoptatva, minden további nélkül vállalható. A fiamat Andrásnak hívják, volt aki erre is húzkodta a száját, hogy komolyan gondolom-e ezt a régi nevet.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, mi sem akartunk Kevint és társait adni, ezért apja után László lesz. És igen, nekünk is volt aki a nem tetszését fejezte ki. De kinek mi köze hozzá.
5/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik , bár szerintem kissé romás , ezért nem adtam ezt a nevet a gyerekeimnek.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is szép név! :D Ritka és ettől egyedi is egyben, de szép hangzása van. Gratulálok Nektek!
32 hkm
8/10 anonim válasza:
Nagyon aranyos név!:) A barátnőm is ezt a nevet tervezi a babájának, de ő még csak 10 év múlva szeretne.:)))
9/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. A tűzoltók védőszentje.
10/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de ugye nem Pesti vagy? Nekem a Flórián tér ugrik be egyből, és szerintem a legtöbb pestinek is, nem pedig, hogy ez egy szép férfi név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!