Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bogdán Kira Natasa vagy...

Bogdán Kira Natasa vagy Bogdán Natasa Zselyke?

Figyelt kérdés

Már biztosan kiderült, hogy lány a bébi, de a nevét illetően még nem jutottunk döntésre, ezért is érdekelne, hogy nektek melyik tetszik jobban. Előre is köszi :)

ui : Natasa Zselyke, NEM Berki miatt!!!

2013. nov. 14. 14:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

A Natasa mindig is tetszett, a Zselyke pedig azota tetszik, miota az unokatestverem kislanya Zselyke lett. (1.5 eve)

Semmi koze Berkihez....

2013. nov. 14. 16:27
 22/35 anonim ***** válasza:
Olyan messze van még a vége. Pont ezért kérdeztem, mert mintha a múlt héten is futottunk volna egy kört Zselyke ügyben. Akkor mivel volt párosítva? Darinkával?
2013. nov. 14. 16:29
 23/35 A kérdező kommentje:

Igen, egyszer mar kiirtam, akkor meg szobajott a Darinka, de mivel -nem csak itt- mindenki lehurrogta, ezert azt dobtam.

De szerintem szabad orszagban elunk, annyiszor irom ki a kerdest, ahanyszor akarom...

2013. nov. 14. 16:33
 24/35 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta/írta, hogy ne kérdezd meg, nem tudom miért kell így válaszolni.
2013. nov. 14. 16:37
 25/35 anonim ***** válasza:
Ha unokatesód kislánya Zselyke, azért szerintem nem ártana megbeszélni velük is a kérdést, hogy mit szólnának hozzá. Írhatsz ki kérdést, de egy nyilvános fórumon jobb, ha hozzászoksz, hogy az ember kap hideget-meleget.
2013. nov. 14. 16:49
 26/35 anonim ***** válasza:

Ha az unokatesó Zselyke, akkor a tiétek ne legyen az.

Olyan furcsa, ha a nagyszülőknek ugyanolyan nevű unokáik vannak.

És soha nem tudnátok lemosni, hogy nem koppintásból lett a tiétek is az.

2013. nov. 14. 16:51
 27/35 anonim ***** válasza:
nekem a Kira tetszik, Natasa nélkül. Natasa sem a Kirával, sem a Zselykével nem illik össze, teljesen ütik egymást
2013. nov. 14. 17:06
 28/35 anonim ***** válasza:
Mire szülni fogsz még nagyon sok celeb fog szülni, addig még sok név fog tetszeni egyszer csak neked is.
2013. nov. 14. 18:19
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a pont!

Szánalmas a kérdező...

2013. nov. 14. 18:35
 30/35 anonim ***** válasza:
nekem a Natasa Zselyke tetszik jobban :)
2013. nov. 14. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!