Adnátok a Zselyke nevet?
Figyelt kérdés
Nem, nem Berki miatt, nekem nagyon régóta tetszik ez a név.
2. névnek nem opció, mert 2 vezetékneve lesz (bár a Lili Zselyke tetszik, de annyira nem szúrnék ki a gyerekkel, hogy 4 neve legyen :) )
amúgy nekem egy Wass Albert regényből tetszett meg..
Írnátok hasonló neveket?
Ami még tetszik: Kinga, Kincső, Csenge...
A vezetéknév: Kovács-Lónay
2013. nov. 10. 16:42
1/19 anonim válasza:
Nem
A Kinga, Csenge szerintem szép
2/19 anonim válasza:
Ne haragudj,de nekem nagyon nem tetszik.. A Kincso,Kinga sokkal szebb nevek.. Minel tobbszor mondogatom,hogy Zselyke nekem annal borzalmasabb. De nem masnak,Neked es a Parodnak kell tetszen!(a 4 nev lehet tenyleg kicsit sok lenne:)) sok sikert!:)
3/19 anonim válasza:
Én nem adnám, főleg ezzel a vezetéknévvel, túl kacifántos lenne.
4/19 anonim válasza:
Zselyke? Legfeljebb tacskókutyának adnám. Zselyke, Zsömi, gyere ide! :D
5/19 anonim válasza:
Szerintem okés a Zselyke név, de a vezetéknévhez a Kinga megy a legjobban (vagy csak a Lili), a többivel kicsit nyelvtörős.
6/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a név,nem adnâm a gyermekemnek
7/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a nev, az en kislanyomnal is egy lehetseges opcio :)
12hkm
8/19 anonim válasza:
Ha kislányunk született volna Zselyke lett volna, de fiú lett :) Szóval én adnám.
9/19 anonim válasza:
Nekem tetszik a név, csak nagyon gyakorivá kezd válni. Ismerősi körben is van Zselyke kislány, meg egy idősebbet is ismerek.
10/19 anonim válasza:
Semmiképp nem adnám, nekem egyáltalán nem tetszik, pont olyan, mint a Kincső, meg Csenge, ezeket sem bírom. A Kinga szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!