Anyukak ti oda adnatok a 2 eves gyereketeket az apjanak, hogy el vigye magaval? Vallo felben vagyunk.
Itt az a kérdés, hogy mennyire bízol meg az exedben.
Szerintem egy két éves bőven elmehet az apjával, vagy bárki mással is egy napra, akiben én megbízom.
Ha nem bízol benne, úgy 10 percre is nehéz...
oda. 2 éves egyáltalán nem pici ahhoz, hogy eltöltsön egy napot az apukájával.
mi nem váltunk el, de 2 éves korában már bőven vitte a férjem egész napos kirándulásra a gyerkőcöt, meg mikor dolgoztam, egész nap vele volt...
szerintem már ahhoz is elég érett egy 2 éves, hogy egy egész hétvégét töltsön az apjával. nem idegen, most váltok, tehát eddig vele is élt, nem csak veled!
Ha nem válnátok akkor odaadnád neki? Ha igen, mert megbízható, mégiscsak az apja, 50%-ban ugyanolyan szülő mint te, akkor persze hogy vigye. Tőled válik nem a gyerekétől, ti nem tudtok együtt élni.
Akkor nem adnám oda, ha felelőtlen, veszélyezteti a gyereket, drogos, alkoholista, stb.
Ha csak egy átlag normális apa, akkor nem teheted meg, hogy elszakítod a gyereket az apjától.
"Bizalommal meg ugy vagyok,hogy meg csalt "
Engem is a volt férjem, ezért lett ex.
De nem a gyereket csalta meg, nem az a lényeg, hogy kivel feküdt le, hanem hogy egy 2 éves gyereknek a zebrán fogja-e a kezét, iszik-e alkoholt amikor ott van, beköti-e a gyerekülésbe, veri vagy sem. EZEK számítanak, nem az, hogy a kukacot hová rakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!