Anyukák, mennyit adnátok bababörzém az alábbi típusú, használt, jó állapotú ruhákért?
Hosszú ujjú felső, téli (bélelt) nadrág, kantáros nadrág, overál, kabát (átmeneti és téli), alkalmi ruha, téli hálózsák, pizsama, harisnya, sapka, téli bakancs.
Kb. 92-104 méretben.
Kérlek, komolyan válaszoljatok (ne 5-10 Forintokat írjatok), vinném eladni a kinőtt dolgokat, és jó lenne minnél többtől megszabadulni, ezért próbálom belőni az árakat, hogy kelendő is legyen, de azért meg is érje kimenni (visszahozza az asztal árát, meg ilyenek)
Nem is gondoltam, hogy ennyire lehetetlent kérdezek.
Akkor például egy téli C&A overálért 1500 túl sok, pont jó, vagy olcsó?
Bélelt téli kantáros gatyó 1000-ért?
Évek óta vaterázok, de nekem ez sajnos nem kiindulópont a személyes eladáshoz. Ugyanis ott még a postaköltséggel is kalkulálni kell, és azért az nagyban meghatározza az árakat. (pl. egy overált hiába árazok 1000 Ft-ra, de mindenki úgyis 2000 Ft-tal számol, mert annyi rá kb. a postaköltség.)
Elsőnek: Tényleg jó állapotú, divatos, minőségi (angol márkák, C&A, H&M, magyar készítői dolgok. Nem gagyi nyolcvanas évekből a turiban ragadt dolgok)
Kisvárosi bababörzén az árak kb.:
póló 2-300 Ft körül
hosszú ujjú felső 3-400 Ft
melegítő nadrágok 2-500 Ft
farmer, kantáros nadrág, bélelt gatyó 500-1500 Ft között
Vettem már kabátot 400 Ft-ért is, C&A-s vadi új kabátot 2000 Ft-ért.
Harisnyát, használt cipőt nem nagyon fogsz tudni eladni, a legtöbben ezekből inkább újat szoktak venni az anyukák.
Én így adtam el mostanában:
hosszú ujjú felsők 150-200 ft állapottól függően
téli bélelt gatya 500-1000 ft állapottól függően
kantáros szintén 500-1000
kabát 1000-2000 ft
overáll 2-3000
hálózsák 500
pizsama 300
bakancs 500
sapka 300
kardigánok-pulcsik kb 500
bodyk 100-150
mackónaci 400-500
Én így szoktam árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!