Használt kismamaruha üzletet keresek Budapesten?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2013. júl. 23. 13:25
1/1 anonim válasza:
Szia! A Baross utcai női klinika utcájában van egy. Majdnem szemben a klinika bejáratával. Nem csak kismama ruhák vannak, de abból is van bőven választék, és nem túl drága, de szép holmik vannak. Én onnan állítottam össze a teljes ruhatáram, és az egész nem volt 10 ezer ft, ebben van 2db farmer hosszú nadrág, 2db vékony vászon hosszúnadrág, 3db halásznadrág, és vagy 10db felső. Kb. 3 hónapja voltam ott, és több darab vásárlása esetén nyugodtan kérdezz rá, ad e kedvezményt, én pl kaptam 2db felsőt ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!