A "Gólya" kismamaruha-boltokban milyen árak vannak?
Figyelt kérdés
Elmennék a westendbe, nadrágot vagy szoknyát nézni, de ha brendonos áraik vannak, el sem indulok.2009. szept. 18. 10:41
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nekik milyen áraik vannak, de ajánlok egy másikat, nagyon sokan szeretik és járnak hozzájuk rendszeresen vásárolni:
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Hogy jutok el oda? Nem működik a bkv útvonaltervező. Mondjuk a Móriczról...?
2009. szept. 18. 11:31
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj, bocs, látom már, az is ott van...köszi!!!
2009. szept. 18. 12:09
4/7 anonim válasza:
Én egyszer voltam abban a boltban,de olyan taplók voltak az eladók,h soha többé be nem teszem a lábam.Egyébként úgy emlékszem,elég drága volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondolom a Gólyáról írtad, nem a Nóráról.
2009. szept. 18. 13:11
6/7 anonim válasza:
Igen!:DDD A feltett kérdésre.:)))Tehát a Westendben lévő Gólya boltban voltak bunkók.:)
7/7 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalatom volt az ottani eladókkal, két középkorú, vagy inkább idősebb hölgy, nagyon segítőkészek voltak. Az árak? Hmm, ruhától függ, nyári alap dolgokat vettem ott (szoknya, nadrág, póló, kettő-kettő mindenből), ezek olcsóbbak voltak mint a brendonban vagy más kismama boltokban a plázákban. Az őszi-téli cuccok biztosan drágábbak, tavaly szeptemberben még láttam a pulcsi árakat... Viszont a terhesség alatt végig tudtam hordani ezt a pár darabot, valahogy velem együtt nőttek. A minőséggel is meg vagyok elégedve, még csak kis sem bolyhosodtak. Ha van időd nézelődni egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!