Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bogdán Kira Natasa vagy...

Bogdán Kira Natasa vagy Bogdán Natasa Zselyke?

Figyelt kérdés

Már biztosan kiderült, hogy lány a bébi, de a nevét illetően még nem jutottunk döntésre, ezért is érdekelne, hogy nektek melyik tetszik jobban. Előre is köszi :)

ui : Natasa Zselyke, NEM Berki miatt!!!

2013. nov. 14. 14:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Natasa tetszik de második nevet már nem adnék.
2013. nov. 14. 15:29
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

A Bogdán névhez valami egyszerű nevet válasszatok.

Nem akarlak megsérteni, de a Bogdán tipikus cig@ny név (persze ez nem jelenti azt, hogy a viselője is az), szóval egy ilyen egyszerű névhez a Natasa Zselyke, kira, stb. túl kontrasztos.

2013. nov. 14. 15:33
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a Kira Natasa, a Natasa Zselyke, de önmagában a három név is gyönyörű, szóval szerintem bármelyik jó :) Nekem a legjobban a "Berkis verzió" tetszik.

Aki szerint meg a Bogdán tipikus cigány név : nézz már körül mondjuk a sztárok, vagy a sportolók között. Bogdán Ádám pont úgy néz ki, mint egy cigány??

Rézműves, Kolompár, Radics, ezek cigány nevek, a Bogdán nem!

2013. nov. 14. 15:41
 14/35 anonim ***** válasza:
Hányadik héten vagy?
2013. nov. 14. 15:57
 15/35 anonim ***** válasza:

Ki lett törölve a kommentem?

És ugyan miért? Mert leírtam, hogy a Bogdán roma név?

Kedves #13! Ahogy írtam is, nem minden Bogdán név viselője roma, de a név maga az. Köszi, hogy ezt te magad is alátámasztottad példákkal!

2013. nov. 14. 15:58
 16/35 anonim ***** válasza:
13! De igen, a Bogdán tényleg roma név (is).
2013. nov. 14. 15:59
 17/35 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok.
2013. nov. 14. 16:09
 18/35 anonim ***** válasza:
Bőven van még időtök eldönteni!
2013. nov. 14. 16:16
 19/35 anonim ***** válasza:

Bogdán Kira, vagy Bogdán Zselkye, ezek közül bármelyik tetszik.

A Natasáról egy orosz sportolónő jut rögtön eszembe, tudjátok, az a nagy darab, szőrös :)

Érdekes, a Benett név sem jutott eszébe senkinek, amíg meg nem született Sebestyén Balázs kisfia, most meg minden 10. kisfiú Benett. Biztos a Natasa Zselyke is ilyen lesz. De tuti, hogy a Pamelák is meg fognak szaporodni :)

Annyi időtök van még, szerintem egyik nevet sem fogjátok választani, mert addig találtok másikat, ami tetszik.

2013. nov. 14. 16:20
 20/35 anonim ***** válasza:
Jó ég, te ennyire nem tudsz magadtól dönteni, hogy már a második ugyanilyen kérdést írod ki? Ha ennyire csak mások véleményére adsz, akkor válaszd a Natasa Zselyke párost, mert az már biztos tetszik Berkiéknek.
2013. nov. 14. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!