Tetszik nektek a Natasa Zselyke név?
Nem, nem Berki Krisztián miatt, nekem régóta nagyon tetszik ez a két név. Szóba jött még a Darinka, iletve a Kira is. Egyenkent mindegyik opcio, de ket neven is gondolkodunk, tetszik a Kira Darinka, ugye a Natasa Zselyke, a Zselyke Kira, a Kira Natasa, es a Zselyke Darinka is, a vezeteknev pedig Bogdán.
A kerdesem az lenne, hogy nektek melyik tetszik, egy, vagy ket nev, valamint uj opciokat is szivesen fogadnek. Elore is koszi :)
12hkm
Egyik sem tetszik!
De a ti lànyotok lesz,nektek kell tetszeni!
De ezen nevek közül a legjobban hangzik,szerintem a Bogdán Kira Natasa.
A Natasa tetszik,a Zselyke is,de együtt nem,valahogy nekem nem passzolnak.
A Darinka és Kira viszont nem tetszik
Zselyke Darinka -szerintem ez a legszebb.
A Natasa Zselyke is tetszik, de még jövőre is Berkiék jutnak róla eszébe mindenkinek, ugyanúgy mint nekem a Benettről Sebestyén Balázs. Pedig őt sem szeretem, nem is követtem, de tudom, hogy ő adta elősször ezt a nevet, azóta meg már divatnév lett. Kb annyira tartom cikinek, mint amikor vki a Dallas miatt Pamelának hívja a lányát.
A Kira nekem olyan, mint egy stripteas táncos művészneve, én semmiképp sem adnám.
A Zselyke és a Darinka aranyos nevek, de lehet, hogy felnőttként már nem szeretne valaki aranyos lenni. Darinka néni? Vagy Dr. Bogdán Darinka? Nem tudom.
A Natasáról mindig a szörnyű Natascha Kampusch sztori ugrik be, ezt a nevet sem adnám.
A vezetéknévhez szerintem Darinka, vagy Darinka Zselyke illene, de az már tényleg nagyon mézesmázos...
Az egyik ismerősöm testvérét úgy hívják, hogy Nadin. Ez becézhető Nadinkának, ami hasonlít ezekre a nevekre, de komolyabb is lehet, ha nem becézve használjuk.
A Nadin név egyébként azt jelenit, remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!