Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bogdán Kira Natasa vagy...

Bogdán Kira Natasa vagy Bogdán Natasa Zselyke?

Figyelt kérdés

Már biztosan kiderült, hogy lány a bébi, de a nevét illetően még nem jutottunk döntésre, ezért is érdekelne, hogy nektek melyik tetszik jobban. Előre is köszi :)

ui : Natasa Zselyke, NEM Berki miatt!!!

2013. nov. 14. 14:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondja (írja), hogy nem Berki miatt mégsem adta senki ezt a párosítást senki a gyerekének. Különben az első jobb, már ha csak ezek jöhetnek számításba.
2013. nov. 14. 14:54
 2/35 anonim ***** válasza:
Bocs a senki-t kétszer írtam, azt akartam írni, hogy eddig nem adta senki.
2013. nov. 14. 14:57
 3/35 gabszem ***** válasza:
Hát inkább az első, bár nekem igazából egyik se tetszik, de nem is nekem kell hogy tetszen :)
2013. nov. 14. 15:07
 4/35 anonim ***** válasza:
97%

Hú, egyik se!

Nagyin idétlen tömegnév a Zselyke és a Kira is.

2013. nov. 14. 15:10
 5/35 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyi a választék, akkor a Kira, de valami félelmetesen nem tetszenek. A Natasa Zselyke párosítás borzalmas, Berkivel és Bogdánnal is.
2013. nov. 14. 15:11
 6/35 anonim ***** válasza:
95%
Hát egyik sem. A Kirától és a Zselykétől is falra mászom, borzalmas mindkettő. A Natasa még elmegy, de mondjuk én azt se adnám. Ha ez a kettő jöhet csak szóba, akkor inkább a kirás változat az egy fokkal jobb...
2013. nov. 14. 15:18
 7/35 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kivancsi, hogy melyik a borzalmasabb, melyiktol masztok falra, ez egy egyszeru kerdes volt. Ha egyik se tetszik, ne valaszolj. Ennyi.
2013. nov. 14. 15:20
 8/35 anonim ***** válasza:
91%
Bogdán Natasa simán nem lehet?Ha mindenképp két nevet szeretnél, inkább a Kira Natasa szerintem.
2013. nov. 14. 15:26
 9/35 anonim ***** válasza:

A terhességem elején én is megkérdeztem itt, hogy kinek mi a véleménye a születendő gyermekem nevéről! Mindenki leszólta!

Végül csak az maradt és imádom a nevét.

Ne az legyen a döntő, hogy itt mit mondanak, hanem hogy te és a párod hogyan szeretnétek szólítani majd a kicsit!

2013. nov. 14. 15:28
 10/35 anonim ***** válasza:
első jobban hangzik,meg Natasa és Zselyke is külön jobban hangzik
2013. nov. 14. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!