Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy csinálnátok? Egyedül...

Ti hogy csinálnátok? Egyedül hagynád a babát 15 percre a házban?

Figyelt kérdés

Az egy éves babám bárányhimlős, a nagy pedig ovis. Együtt szoktunk menni érte az oviba, viszont most, hogy beteg nem tudom ezt megtenni. Nincs kire bíznom.

Az ovi 5 percre van, és azon gondolkozom, hogy itt hagyhatom-e vajon a házban a járókában egyedül arra az időre, amíg leszaladok a nagyért és visszajövünk.

Sosem csináltam ilyet, de most nem látok más megoldást. Esetleg férjem skype-on figyelhetné a munkahelyéről...

Olyan már máskor is volt, hogy ennyi időt kinn voltam a kertben mondjuk teregetni vagy egyéb okból, de ez most mégis más.

2013. nov. 6. 02:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

7 gyerek

ok

de az első gyereknél meg 2ik 3ik-nál nem volt olyan nagyobb testvér aki tudott volna segíteni ebben

persze

szerinted hol volt a gyerek a nyári munkák idején????

mikor ki kellet menni kaszálni ?

vagy az állatot etetni ????

vagy csak a kertbe zöldségért ????

ja tényleg ti ezeket nem ismeritek mert egy városi az más....

neki a legnagyobb gondja az h 1 gyerek + házimunka mellet hogyan oldja meg majd a fodrászt és a műkörmöst .....

annyira sajnálom őket ....

2013. nov. 6. 12:42
 22/27 anonim ***** válasza:
52%

utolsó:

már bocs, de falusi gyerek a kertben van, nem a lakásban, ahol magára boríthat bármit..

Falusi gyerek már az anyaméhben fára mászik és kecskét etet -.-"

A városi gyerekek panelokban laknak, ahol több a veszélforrás, mint egy kertben, ahol max füvet eszik, meg sarat

Üdv egy vidéki-városi

2013. nov. 6. 13:52
 23/27 anonim válasza:
20%

Nyilván egy egyéves gyerek magára tud borítani egy szekrénysort. Bár ha képes erre, akkor valószínűleg a fájdalmat is kibírja, mert a Kripton bolygóról származik.

Én voltam a második válaszoló. Szerintem magára lehet hagyni a gyerekeket, de nyilván megvannak ennek a kockázatai. Amiben nem értünk egyet az, hogy szerintem sokkal kockázatosabb egy 5-6 éves gyereket egyedül hagyni, mint egy 1 éveset. Egyszerűen pakold el a dolgokat RENDESEN. És ne a konnektor mellé rakd.

Téves még az is, hogy a falusi gyerekek a kertben vannak. 1 évesen ki a kertbe? Hogy csússzon a porba és lepisiljék az állatok? Hogy beleessen a pottyantós vécébe? Jézusom.

2013. nov. 6. 14:32
 24/27 anonim ***** válasza:

A házban szoktam egyedül hagyni(míg fát vágok,vagy a kutyát rendezem le,esetleg ha a postás aláírós levelet hoz),de itthon soha!!!- na szóval gyerek nélkül nem megyek sehova,ha nincs felügyelet!!

Nekem is himlősek voltak a gyerekek a tavasszal,de oviba ugyan úgy kísértük aki járt,annyi a különbség,hogy nem én öltöztettem,hanem kint maradtam az udvaron a kicsivel,egyedül öltözött fel,amit nem tudott,azt segített az Óvónéni.

2013. nov. 6. 14:34
 25/27 anonim ***** válasza:
49%

Elképzelem amint a férj figyeli a gyereket Skypeon.... Gyerek mászik fel a jarokan, erre apa telefonál:Drágám, siess, Pistike mászik fel a jarokan! Hopp, kiesett....."

Ja....

2013. nov. 6. 14:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak, hogy a vidékiek ilyen felelőtlenek és magukra hagyják a gyereket. Én is vidéki vagyok, de soha nem jutott volna eszembe ilyen hatalmas felelőtlenséget elkövetni.

És igen, az 1 éves jön velem a kertbe, sőt, kisebb korában is jött. Amíg pici volt, a hordozóban, vagy egy nagy pléden volt, teljesen jól elvolt ott a játékaival. Később hintázott, mászott a fűben, nézelődött a babakocsiban stb, aztán pedig már a lábán jött velem.

2013. nov. 6. 19:18
 27/27 anonim ***** válasza:

mi ovinkba sok bárányhimlős picike volt mikor körbement tavasszal :)

babakocsival kint hagyták, az óvónő az ablakon keresztül nézte a kicsit és bohóckodott neki míg anyuka a nagyot felöltöztette :D mondjuk nem értettem miért nem hozta be, hisz mire a kicsin kijött, az oviban már mindenki átesett rajta ;)

szóval én simán vinném, neki is kell a levegő, ha meg nem szeretnéd vinni, akkor a nagyot is tartsd otthon pár napig és megspórolod magadnak ezt a hercehurcát :)

2013. nov. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!