Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Főznétek külön kamasz gyereket...

Főznétek külön kamasz gyereketekre, ha egyik napról a másikra vegetáriánus lenne?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 11:11
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
66%
Én 18 éves voltam amikor vega lettem. Anyám kiakadt és nem főzött külön jó pár évig. Általában a köretet ettem, mert mindennap hús volt a főétel. Egyetemen kollégista voltam, utána pedig elköltöztem a páromhoz, szóval nem érintett különösebben. Később hozott húsmentes ételeket amikor látogatóba jött vagy főzött amikor mi mentünk hozzá. Most 40 éves vagyok. Már nem téma jó pár éve, de sok idő volt mire elfogadta.Nekem inkább az lesz nehéz ha a gyerekeimnek húst kell esetleg főznöm. De egyelőre nem igénylik.
2013. okt. 29. 16:50
 42/42 anonim válasza:
62%
óvodás koromban láttam a nagypapámnál disznóvágásokat. azóta képtelen vagyok megenni a húst. a családban én vagyok az egyetlen vegetáriánus. édesanyám több mint 10 éve minden nap külön főz nekem, amiért hálás vagyok neki :) szerintem próbáld meg 17L
2014. márc. 18. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!