Kamasz lányos Anyukák! Hány éves korától engedtétek el a lányotokat? (PL. Barátnőihez, vagy sétálni stb. )
attól függ, mit csinál.Barátnőimhez, sétálni mindig elmehettem, kicsi koromtól kezdve.14-15 éves koromtól este is, 16 évesen éjfélig, max 1-ig engedett el Anya.De ez már régen volt, ma már más a divat :-)
27/N
6 évesen már mehettem, város peremén lakunk, barátnők is itt laktak. Ha átmentem hozzájuk szülők úgy is ránk néztek.
El is mászkálhattunk a környéken, annyira,hívták fel a figyelmünket,hogy feltétlenül a zebrákat használjuk.
Lehorzsolt térdnél nagyobb bajom sosem lett.
Ha megbízható a gyereked és tudod,hogy figyelmes, tud normálisan közlekedni akkor nyugodtan elengedheted.
Amúgy fiúk és lányok közt fölösleges különbséget tenni, vagy pont fordítva kellene. Egy srác általában nagyobb kárt tud tenni magában mint egy csaj, jött már haza elég érdekesen az öcsém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!