Édesanyák! Ti hogy reagálnátok ha 16 éves lányotokat a 20 éves mostoha bátyjával találnátok egy ágyban?
egyáltalán lehet kezelni egy ilyen helyzetet normálisan?
amikor 1 éve élnek csak egy háztartásban és minden jól működött? a vonzalomnak legkisebb jele sem látszott!?..
Ez elég kemény. Nekem is van egy mostoha húgom 18 éves, és volt amikor 16 éves korában nyomult rám, mert 14 évesen ismertük meg egymást. Vele vagyok egy idős, csak néhány hónappal vagyok idősebb nála, de akkor elkezdett nagyon nyomulni.
Nem feküdtünk le egymással mert én testvérként tekintettem rá, mivel már a családhoz tartozik és az más tészta főleg így.
Sokszor kicsapta már nálam a biztosítékot mert nem egy lányt üldözött el mellőlem ezzel, a dologgal, de anyám kezelte a helyzetet, és azóta lenyugodott.
Ez elég kemény sajnos, épp ésszel ezt nagyon nehéz kezelni, mert ez is egy olyan dolog hogy lehet normális mert nem vér szerinti rokonról van szó, de mégis furcsa így belegondolva hogy testvérekről van szó, még ha biológiailag nem is az, de akkor is.
Bocs, de tényeket nem nagyon írtál.
Rajtakaptad őket? Hiányos ruházatban voltak?
Vagy csak egy ágyban feküdtek és tévéztek/dumáltak/pihentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!