Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a férjetekről kiderülne, hogy éveken, évtizedeken át szeretője volt, akitől gyemeke is született?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik, hogy egy feleségnek ez ennyi ideig nem tűnt fel? Lehet, hogy csak nem akarta észrevenni?
2013. máj. 9. 10:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit dolgozik a férj.

Vagy hogy a szerető tud-e a feleségről,és így vállalja be a gyereket.

De nem tartom lehetetlennek.

2013. máj. 9. 10:52
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Szépen összecsomagolnám a holmijait és elküldeném a szeretője lakására. Zárat lecserélném, és mire hazaér, ki lenne írva az ajtójára az új lakcíme.
2013. máj. 9. 10:54
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik olyan férfi, aki egy ilyen dolgot el tud titkolni, és nem a nő hibája hogy nem vette észre, mert nem mutatott semmit a férj. Én rögtön kidobnám, minden szó, beszélgetés, magyarázkodás meghallgatása nélkül.
2013. máj. 9. 10:57
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Összeomlanék, mert kiderülne hogy évtizedekig hazugságon alapult az életem. Amúgy nem tartom lehetetlennek, de szerinte millióból egy eset amikor tényleg semmi jelét nem vette észre a nő (pl. túlságosan naív és nem túl okos a nő, a férfi pedig sokat dolgozik külföldön, ahol nem ismer senkit a nő...)
2013. máj. 9. 10:57
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Kihajítanám, a drága szeretőt pedig megleckéztetném úgy, hogy egy életre tanulna belőle.
2013. máj. 9. 11:02
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, nő, van egy huszonéves lánya egy családos apától, annak már idősebb gyerekei vannak. Nem tudom, a felesége tud-e a viszonyukról, ami közel 30 éve tart.
2013. máj. 9. 11:02
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
Ha szeret a ferjem ugy ahogy nekem jo es jo eletem van akkor lehet nem akarnam eszrevenni mert nekem ez igy kenyelmes es nem akarom ot elvesziteni.
2013. máj. 9. 11:17
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

én azt nem értem, hogy ilyen esetben a pasi minek van még a feleségével? ha évtizedes a kapcsolata a szeretővel, akkor ott már több van, mint múló vonzalom. mit keres még a felesége mellett?

meg amúgy a szeretőt sem értem. személy szerint nekem elég megalázó lenne a fél életemet másodhegedűsként eltölteni.

2013. máj. 9. 11:17
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

8-as, én írtam a több évtizede szeretőst. Erre én is kíváncsi voltam, megkérdeztem, hogyhogy nem lettek egy pár hivatalosan? Elég zavaros volt a magyarázat. Hogy a férfi akkor nem akart válni, mondván ott a család, az nem olyan egyszerű(???), neki meg fiatal lányként ez megfelelt.

Meg hogy ő -mármint a nő- amúgy sem tudna együtt élni egy férfival, nekik így kényelmes.

De ő mégis rendes kapcsolatként tekint a kettejük közti valamire. Ja és a lányuk viseli az apja nevét.

2013. máj. 9. 11:22
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen, bár hihetetlen. Környezetemben láttam hasonló esetet, a végén mindkét nő kidobta a pasit.
2013. máj. 9. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!