Hogyan reagálnátok, ha a férjetekről kiderülne, hogy éveken, évtizedeken át szeretője volt, akitől gyemeke is született?
Attól függ mit dolgozik a férj.
Vagy hogy a szerető tud-e a feleségről,és így vállalja be a gyereket.
De nem tartom lehetetlennek.
én azt nem értem, hogy ilyen esetben a pasi minek van még a feleségével? ha évtizedes a kapcsolata a szeretővel, akkor ott már több van, mint múló vonzalom. mit keres még a felesége mellett?
meg amúgy a szeretőt sem értem. személy szerint nekem elég megalázó lenne a fél életemet másodhegedűsként eltölteni.
8-as, én írtam a több évtizede szeretőst. Erre én is kíváncsi voltam, megkérdeztem, hogyhogy nem lettek egy pár hivatalosan? Elég zavaros volt a magyarázat. Hogy a férfi akkor nem akart válni, mondván ott a család, az nem olyan egyszerű(???), neki meg fiatal lányként ez megfelelt.
Meg hogy ő -mármint a nő- amúgy sem tudna együtt élni egy férfival, nekik így kényelmes.
De ő mégis rendes kapcsolatként tekint a kettejük közti valamire. Ja és a lányuk viseli az apja nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!