Hogyan reagálnátok, ha a férjetekről kiderülne, hogy éveken, évtizedeken át szeretője volt, akitől gyemeke is született?
Ha vki nagyon rózsaszín ködben él (vagy ellenkezőleg, már elhidegült nagyon a férjétől), akkor néha a legalapvetőbb dolgok nem tűnnek fel nekik. Szóval nem biztos, hogy feltűnt neki abban az értelemben, vagy belegondolt volna, hogy vmi gáz van. A csapodár típusú férfiak közül meg elég sok profi hazudozó van.
Én biztosan összeomlanék, mert senki nem örülne nekli, ha kiderülne, hogy hazugságban élt évekig. És beolvasnák a páromnak, hogyha már nem szeret, akkor miért nem volt elég gerinces ahhoz, hogy megmondja, és elváljunk, ahelyett, hogy sutyiban járkált a nőhöz, és még gyereke is született tőle.
Ez inkább akkor van, amikor a felek között nincs kontakt (férj kint dolgozik, és a skype nem kontaktus).
Nagyon ritka, hogy évtizedes megcsalást ne vegyen észre egy nő. Ahhoz már nagyon vaknak, meghunyászkodónak kell lennie.
Nálunk is volt ilyen, a férfi kamionos volt.
Kiderült, h van külföldön is családja, de egyik család se tudott a másikról.
Egyébként nem kellett kirakni, mert ráunt az egyik családja hülyeségére és lelépett külföldre.
Köszönöm!
És a gyerekeidre mennyire haragudnál, ha kiderülne, hogy ők már legalább 10-15 éve tudnak az apjuk szeretőjéről, ismerik is, sőt még a féltestvérükkel is tartják a kapcsolatot?
Na ez innentől kezdve már kamu kérdés.
Ha a gyerekek is tudnának erről, akkor nemcsak hogy a férj nem tiszteli a feleségét, hanem a gyerekek sem az anyjukat.
Nem kamu.
Nekem már alapból elmondták a szüleim az igazat, a féltesóim jóval később tudták meg, akkor már nem laktak otthon. Apu elmesélte nekik az igazságot, később bemutatott minket is nekik és megmondta a fiúknak, hogy elmondhatják az anyjuknak, ha akarják, vagy mehet minden úgy mint addig.
Természetesen nem napi szinten tartjuk a kapcsolatot, de nagyjából tudjuk, hogy kivel mi történt. Ők 37 és 33 évesek, én 34 vagyok.
Most azért írtam ki ezt a kérdést, mert megszületett a kislányom és aput elkapta az unokázási láz, el akarja adni a házát és venni egy másikat, hogy közelebb legyen hozzánk (amúgy 2,5 óra autóval az út). Ez azért gondolom fel fog tűnni a feleségének, mint ahogyan az is, hogy apu újabban töménytelen mennyiségű rózsaszín babaholmit néz és vesz, pedig a fiaiknak nincs gyerekük.
Nem igazán értem, miért kell most így felborítania mindent, mikor 35 évig jól elvoltak/elvoltunk így. Ezzel szerintem mindenkinek csak bánatot okoz.
Kár, hogy nem kamu kérdés. :(
A feleség helyében tényleg elküldeném a férjem a szeretőjéhez, éljen a r.banccal boldogan. Hihetetlen hogy némely nő ennyire le tudja alacsonyítani magát, hogy évekig csak valakinek a szeretője legyen.
A gyerekeimnek nyilván megbocsátanék idővel, hiszen ők a gyerekeim, de hatalmasat csalódnék bennük, hogy hazugságban hagytak.
Undorító történet, undorító szereplőkkel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!