Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a férjetekről kiderülne, hogy éveken, évtizedeken át szeretője volt, akitől gyemeke is született?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik, hogy egy feleségnek ez ennyi ideig nem tűnt fel? Lehet, hogy csak nem akarta észrevenni?
2013. máj. 9. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha vki nagyon rózsaszín ködben él (vagy ellenkezőleg, már elhidegült nagyon a férjétől), akkor néha a legalapvetőbb dolgok nem tűnnek fel nekik. Szóval nem biztos, hogy feltűnt neki abban az értelemben, vagy belegondolt volna, hogy vmi gáz van. A csapodár típusú férfiak közül meg elég sok profi hazudozó van.

Én biztosan összeomlanék, mert senki nem örülne nekli, ha kiderülne, hogy hazugságban élt évekig. És beolvasnák a páromnak, hogyha már nem szeret, akkor miért nem volt elég gerinces ahhoz, hogy megmondja, és elváljunk, ahelyett, hogy sutyiban járkált a nőhöz, és még gyereke is született tőle.

2013. máj. 9. 12:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább akkor van, amikor a felek között nincs kontakt (férj kint dolgozik, és a skype nem kontaktus).

Nagyon ritka, hogy évtizedes megcsalást ne vegyen észre egy nő. Ahhoz már nagyon vaknak, meghunyászkodónak kell lennie.

2013. máj. 9. 12:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért lássuk, be, ha ennyi ideig működni tud egy szeretői viszony, ott a házasság már elég nagy szarban lehet. Ez esetben a feleséget talán már nem is igazán érdekli a dolog, a szerető pedig vagy hisz benne, hogy előbb-utóbb valóban válásra kerül sor, vagy nem is akar férjhez menni.
2013. máj. 9. 12:36
 14/27 anonim válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen, a férfi kamionos volt.

Kiderült, h van külföldön is családja, de egyik család se tudott a másikról.

Egyébként nem kellett kirakni, mert ráunt az egyik családja hülyeségére és lelépett külföldre.

2013. máj. 9. 13:29
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És a gyerekeidre mennyire haragudnál, ha kiderülne, hogy ők már legalább 10-15 éve tudnak az apjuk szeretőjéről, ismerik is, sőt még a féltestvérükkel is tartják a kapcsolatot?

2013. máj. 9. 13:31
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Haragudnék!! Te jó ég!
2013. máj. 9. 14:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kiraknám a pasit, itt nincs min gondolkodni!
2013. máj. 9. 14:43
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Na ez innentől kezdve már kamu kérdés.

Ha a gyerekek is tudnának erről, akkor nemcsak hogy a férj nem tiszteli a feleségét, hanem a gyerekek sem az anyjukat.

2013. máj. 9. 14:47
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

Nekem már alapból elmondták a szüleim az igazat, a féltesóim jóval később tudták meg, akkor már nem laktak otthon. Apu elmesélte nekik az igazságot, később bemutatott minket is nekik és megmondta a fiúknak, hogy elmondhatják az anyjuknak, ha akarják, vagy mehet minden úgy mint addig.

Természetesen nem napi szinten tartjuk a kapcsolatot, de nagyjából tudjuk, hogy kivel mi történt. Ők 37 és 33 évesek, én 34 vagyok.

Most azért írtam ki ezt a kérdést, mert megszületett a kislányom és aput elkapta az unokázási láz, el akarja adni a házát és venni egy másikat, hogy közelebb legyen hozzánk (amúgy 2,5 óra autóval az út). Ez azért gondolom fel fog tűnni a feleségének, mint ahogyan az is, hogy apu újabban töménytelen mennyiségű rózsaszín babaholmit néz és vesz, pedig a fiaiknak nincs gyerekük.

Nem igazán értem, miért kell most így felborítania mindent, mikor 35 évig jól elvoltak/elvoltunk így. Ezzel szerintem mindenkinek csak bánatot okoz.

2013. máj. 9. 15:23
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Kár, hogy nem kamu kérdés. :(

A feleség helyében tényleg elküldeném a férjem a szeretőjéhez, éljen a r.banccal boldogan. Hihetetlen hogy némely nő ennyire le tudja alacsonyítani magát, hogy évekig csak valakinek a szeretője legyen.

A gyerekeimnek nyilván megbocsátanék idővel, hiszen ők a gyerekeim, de hatalmasat csalódnék bennük, hogy hazugságban hagytak.

Undorító történet, undorító szereplőkkel. :(

2013. máj. 9. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!