Szülők! Elengednétek 14 éves lányotokat koncertre?
A nővértől is függ...
Nem biztos, túl messze van..14 évesen ne csatangoljon még kinn a gyerek..
Lemennék kocsival, a kisebbik lányt pedig hazavinném a koncert után, ha ez nem megvalósítható nem engedném...
2.ik válaszoló vagyok,hozzáteszem,mikor én 16 voltam a velem egyidős barátnőmmel mentünk este haza,egy nagydarab állat követett minket,majd közölte velünk,hogy még aznap este "önként" lefekszünk vele (még szűzek voltunk ráadásul).
Na barátnőm erre elkezdett hisztizni és elkezdte ez a férfi ütögetni a halántékát,mikor ezt csinálta én egy pillanat alatt felugrottam a melletünk lévő üdülő kerítésén és kiszóltam,hogy rohanok segítségért,erreföl a nagydarab állat elment.
Szóval ezért ez a véleményem...
én igen. a nővérével simán. 15 voltam, mikor baráti társasággal először lementem SZIN-re. 17 évesen Voltra vittem az akkor 12 éves öcsémet egy napra. ha mindkét gyerek megbízható, miért ne? vigyáznak egymásra.
amúgy tök fura, mert én sosem találkozom gyk-n olyan szülőkkel, aki 17-18 alatt bárhová is elengedné a gyerekét, pedig a környezetemben mondom, örökké ilyen helyekre jártunk, és tömegesen. na mindegy, ez csak egy észrevétel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!