Elengednétek a 14 éves lányotokat egy messzi iskolába?
Most 8.os ezért jövöre megy középiskolába. a mi városunkba ahol most élünk nincs olyan iskola ahova járna. ezért azt beszéltük meg hogy a nagyszülökhöz költözik. a nagyszülök mindent megadnának neki külön órák,zsebpénz. én sajnos ezeket nem birom kifizetni vagy csak nagyon nehezen. nagyon sokat segít itthon a lányom. mindent megtesz amit kérek és amugy is nagyon jó a kapcsolatunk. én nem szivesen engednem el
mert ha elköltözne csak havi 1szer láthatnám. ti elengednétek?
Egyedülálló szülő vagy és ő az egyetlen gyereked?
Mert ebben az esetben érdemes lenne elgondolkozni, hogy esetleg nem kapnál-e ott munkát, és akkor együtt odaköltözhettek.
Nagyon meggondolnám, és inkább a nem mellett döntenék.
Sokat törtem az agyam, milyen iskola van Szolnokon, ami
túltesz egy Debrecenben lévő középiskolán..
Debrecen egy fejlődő, Szolnok leépülő.
Nem főiskola, középiskola. Ha jól tanul, bárhová eljuthat egyetemre, főiskolára.
Kamaszok a szülőket is "átvágják", nagyszülőt meg pláne.
Mert ők naivabak, nem ismerik ezt a korosztályt.
Nem lennél vele, élete nagy pillanataiban. Szerelmében, csalódásában. Elmulasztott évek, lehetőségek.
Ha egy kis világtól elzárt faluban laknál, megérteném, a gyerek jövője miatt el kell engedned.
Városból? Másik városba? Majd ha egyetemre megy.
Engem igaz nem ennyire messzire engedtek, de kollégista voltam.
Nagyon szerettem. A szüleimmel jó a kapcsolatom, pedig végül 9,5 évig voltam kollégista, haza többet nem költöztem ( a nyarakat leszámítva)
Nem bántam meg és a szüleim sem, a tesómnak volt nehéz, 3,5 évvel fiatalabb öcsém van.
Több lehetőségem volt, könnyedén leérettségiztem, lazán vettek fel a választott jónevű egyetemre (bár még nem diplomáztam le, de ez már a saját hibám, és ami késik nem múlik:))
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!