Elengednétek a 14 éves lányotokat egy messzi iskolába?
Most 8.os ezért jövöre megy középiskolába. a mi városunkba ahol most élünk nincs olyan iskola ahova járna. ezért azt beszéltük meg hogy a nagyszülökhöz költözik. a nagyszülök mindent megadnának neki külön órák,zsebpénz. én sajnos ezeket nem birom kifizetni vagy csak nagyon nehezen. nagyon sokat segít itthon a lányom. mindent megtesz amit kérek és amugy is nagyon jó a kapcsolatunk. én nem szivesen engednem el
mert ha elköltözne csak havi 1szer láthatnám. ti elengednétek?
oké, h bejuttatják, de ott bizony tanulni is kell keményen, különben nem lesz értelme ott lenni. meg aztán egy jobb suliban ki is nézik a lusta, nem jól teljesítő diákot.
amúgy Szolnok és Debrecen annyira nincs messze egymástól, 2 hetente haza lehet járni, és vannak ingyenes telefon előfizuk, amivel naponta akár órákat beszélhettek.
ha a lány komolyan gondolja a másik sulit, és összeszedi magát, akkor engedném. ha jó a kapcsolat köztetek, akkor úgyis mindennap felhív, elmeséli mi volt a suliban meg a nagyiékkal.
Mar irtam en vagyok a volt koleszos.
En nagyon feltem tole, mert sosem gondoltam volna, hogy igy alakul az eletem. Volt idoszak amikor gyuloltem menni, de nem a koli miatt, mert ott mar jo volt, hanem nehez voltitthagyni a szuleime minden vasarnap, volt amikor minden 2. Vasarnap, pedig csak 20 km- re volt a koli, de ugye nem volt megengedett hazalatogatas.
Utobb derult ki, hogy a szuleimet is nagyon megviselte az eleje,anyukam 2 hetig ult a telefon mellett minden delutan, hpgy mikor hivjak, hogy valami tortent velem. Tudni kell, hogy az en idomben meg nem volt csak nagyon keves embernek mobiltelefonja, minden szerdan vartam, hogy a hangosbemondon szoljanak, kesnek teefonon (azert enneg is megvolt a varazsa). Gondold vegig, mert egyiktoknek sem lenne konnyu, de ezen elob utobb tul kell esni, kesobb aokkal onallobb lesz, amit igaz egy szulonek nehez elfogadni, de a kesobbi elethez szukseges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!