Szülők! Elengednétek 14 éves lányotokat koncertre?
Figyelt kérdés
A koncert Zamárdiban lenne, egy fesztivál keretében. Elkísérné a 21 éves nővére is, napközben mennek, reggel jönnének haza (Budapestre) az első vonattal.2013. jún. 5. 09:07
11/17 anonim válasza:
Nem engedném el, a mai világban még 16 évesen sem!
12/17 anonim válasza:
Éjszakára nem hiszem, hogy engedném, hogy maradjon. Este jöjjenek haza a koncert után.
13/17 ivilicious válasza:
de az VOLT meg Szin,nem egy balaton sound. az elég durva.
14/17 anonim válasza:
A Balaton Soundra biztos nem engedném el. Sőt,ilyen idősen kb semmilyen fesztiválra sem. Rengeteg elszabadult részeg állat,ehhez még túl fiatal. Pedig én sem vagyok idős,sőt,de akkor se engedném.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem Balaton Soundról van szó, Strandfesztiválról.
Köszi a válaszokat! :) Egyébként én a nővér vagyok, csak kíváncsi voltam mik a válaszok.
2013. jún. 5. 19:50
16/17 anonim válasza:
Én 20 vagyok és simán el viszem a húgaimat, a 4 napos fishing on Orfűre :)
17/17 anonim válasza:
Én ezt gyerekként mondom mert 14 vagyok..:
Engem a szüleim 100% hogy nem engednének el egy ilyen koncertre,ilyen messze,viszont ha lenne egy 21 éves nővérem aki FELELŐSSÉGTELJES és VIGYÁZNA rám akkor talán beleegyeznének!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!