Szülők ti engeditek a gyerekeiteknek hogy káromkodjanak?
Igazából pont erre gondoltam vagyis a rászólásra,szídásra stb..
Egyik ismerősünk akár egy pofont is lekerít ha meghalja a lányát káromkodni.
Hány éves gyerekről van szó?
Amúgy én is ismerek egész piciket is akik úgy elküldenek bárkit, hogy csak pislog az illető. xD
Én is elkerekítettem néhány dolgot kis koromban is, és manapság is, de ez hangulat, illetve társaság függő.
Sokan például ki sem néznének belőlem hogy mit tudok produkálni, ha bepipulok. :D
Korhoz kötni?
Gyerek vagyok és szoktam káromkodni, ők is hallják. Persze ezt nem úgy kell elképzelni,hogy minden második szavam, de ha beverem a lábujjam had ne zengjek ódát a kis szekrény sarkához.
Régebben is káromkodtam, néha kicsúszik.
Tesóm szokta elvetni a sulykot, főleg ha nem úgy jön össze valami mint ahogy akarta, akkor anyám rá szokott szólni, hogy legyen szíves és hűtse le magát.
18/l
12-13 éves,de tényleg nagyon rondán beszélhet mert a pár nem olyan hogy csak úgy pofozgatnák..
panaszkodnak rá.
Nekem anyum mindíg azt mondta hogy 15éves koráig egyáltalán nem káromkodott de útána már nagyon.
3as vagyok.
És mit mondott az a szegény gyerek hogy lekevertek neki eggyet.
Nem tudom én ezt a nagyon "prűdséget" sem szeretem.
Pl. egy pocsék, fársztó nap után egy B+ simán elfér.
De amikor egy mondaton belül csak az "a, és" a kivétel az már zavaró lehet. ;P
Én 20 éves vagyok, mikor kicsi voltam az iskolában hallottam káromkodást, azt otthon is mondogattam mert tetszett, a szüleim természetesen rámszóltak, de nem pofoztak meg érte vagy hasonlók. Mára már leszoktam róla, néha-néha kicsúszik ha épp valami bajom van, de egyébként nem káromkodok.
Az unokatesóim 11 és 7 évesek, iskolában hallják a káromkodást, de ha otthon csúnyán beszélnek rögtön megy nekik a pofon. Ez szerintem nagyon rossz nevelési forma, mivel ugyan a szülők úgy tudom nem tudják, de a gyerekek a hátuk mögött nagyon csúnyán beszélnek.
Szerintem ha rászól a szülő a gyerekre az elég, mást úgyse nagyon tehet, a verekedés meg nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!