Másra is csúnyán néznek, ha megmondja, hogy nem biztos, hogy akar második gyereket?
Kisfiam másfél éves múlt. Mostanában sokan kérdezik,hogy mikor jön a tesó. Volt, hogy megmondtam,hogy nem biztos,hogy lesz, akkor láttam,hogy nem értik, kérdezgettek össze-vissza stb. Most már ott tartok,hogy azt mondom,hogy nem tudom!
Miért akkora tragédia,hogy nem mindenki akar 2 vagy több gyereket?
49!
Őszinte részvétem a testvéred miatt, de ugye a tartalmat magad sem gondolod komolyan?
Egyébként a tesómék éppen hasonló okokból vállaltak 3 gyereket, mert tesóm férje felnőtt korában vesztette el egyetlen testvérét (tragikus körülmények között). Ő azt mondta, hogy ennek lehetőségék leginkább csökkenteni akarja, legyenek hárman a gyerekei, ha egyikkel történik valami, akkor még mindig legalább ketten maradjanak...
(Persze erre lehet azt mondani, hogy de mi van, ha ketten halnak meg a háromból, de azért lássuk be, ez eléggé valószínűtlen, tragédiák meg mindig mindenhol lehetnek, de nem élhetünk úgy, hogy ezekre fixálódunk, mert akkor megbolondulnánk...)
Köszönöm mindenkinek!
Én még mindig nem tartom teljesen jó indoknak azt,hogy "mert felnőtt korában lesz mellette valaki"!
Nem kell ahhoz tragédia,hogy két testvér ne álljon szóba egymással. Sajnos!
A környezetemben bőven van rá példa,hogy felnőttként elég volt egy buta vita és évekig nem beszéltek, vagy már nem is fognak! Sajnos ez nem mindig nevelés kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!