Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másra is csúnyán néznek, ha...

Másra is csúnyán néznek, ha megmondja, hogy nem biztos, hogy akar második gyereket?

Figyelt kérdés

Kisfiam másfél éves múlt. Mostanában sokan kérdezik,hogy mikor jön a tesó. Volt, hogy megmondtam,hogy nem biztos,hogy lesz, akkor láttam,hogy nem értik, kérdezgettek össze-vissza stb. Most már ott tartok,hogy azt mondom,hogy nem tudom!

Miért akkora tragédia,hogy nem mindenki akar 2 vagy több gyereket?

2013. aug. 12. 06:28
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

49!

Őszinte részvétem a testvéred miatt, de ugye a tartalmat magad sem gondolod komolyan?

Egyébként a tesómék éppen hasonló okokból vállaltak 3 gyereket, mert tesóm férje felnőtt korában vesztette el egyetlen testvérét (tragikus körülmények között). Ő azt mondta, hogy ennek lehetőségék leginkább csökkenteni akarja, legyenek hárman a gyerekei, ha egyikkel történik valami, akkor még mindig legalább ketten maradjanak...

(Persze erre lehet azt mondani, hogy de mi van, ha ketten halnak meg a háromból, de azért lássuk be, ez eléggé valószínűtlen, tragédiák meg mindig mindenhol lehetnek, de nem élhetünk úgy, hogy ezekre fixálódunk, mert akkor megbolondulnánk...)

2013. aug. 15. 14:49
 52/58 anonim ***** válasza:
Nagyon félremagyaráztátok amit írtam. Azt mondta egyikőtök, hogy titeket úgy neveltek, hogy garanica van arra, hogy a testvéretek mindig mellettetek lesz. Én meg arra próbáltam rávilágítani, hogy ez nem nevelés kérdése, ugyanis bármikor történhet bármi (pl. egy tragédia) ami szétválasztja a testvéreket, akármilyen "jó nevelést" is kaptak.
2013. aug. 15. 21:35
 53/58 anonim ***** válasza:
garancia*
2013. aug. 15. 21:35
 54/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Én még mindig nem tartom teljesen jó indoknak azt,hogy "mert felnőtt korában lesz mellette valaki"!

Nem kell ahhoz tragédia,hogy két testvér ne álljon szóba egymással. Sajnos!

A környezetemben bőven van rá példa,hogy felnőttként elég volt egy buta vita és évekig nem beszéltek, vagy már nem is fognak! Sajnos ez nem mindig nevelés kérdése!

2013. aug. 17. 06:21
 55/58 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne szülj! Az egyke gyerekek mind idióták, tessék itt egy másik indok.
2013. aug. 18. 11:12
 56/58 anonim ***** válasza:
Gondolom Te nem vagy egyke Utolsó, ha ennyire elfogult vagy, viszont hogy idióta vagy az teljesen biztos. Sajnállak, rossz lehet így élni, bár gondolom neked fel sem tűnik milyen sötét vagy.
2013. aug. 18. 18:43
 57/58 anonim ***** válasza:
0%
Hú de megfogtad a lényeget! A vesémbe látsz, te vagy a fény vazzee.....
2013. aug. 18. 22:48
 58/58 anonim ***** válasza:
56%
Na hát ez aztán a logikus, értelmes indok, jól alátámasztott észérvekkel, kedves 55-ös. Gratulálok!
2013. aug. 19. 01:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!