Másra is csúnyán néznek, ha megmondja, hogy nem biztos, hogy akar második gyereket?
Figyelt kérdés
Kisfiam másfél éves múlt. Mostanában sokan kérdezik,hogy mikor jön a tesó. Volt, hogy megmondtam,hogy nem biztos,hogy lesz, akkor láttam,hogy nem értik, kérdezgettek össze-vissza stb. Most már ott tartok,hogy azt mondom,hogy nem tudom!
Miért akkora tragédia,hogy nem mindenki akar 2 vagy több gyereket?
2013. aug. 12. 06:28
11/58 anonim válasza:
3 éves a kislányunk és szinte biztos, hogy nem lesz tesó. Nem igazán érdekel, hogy ki hogy néz rám. A mi életünk, ez csak ránk tartozik és nem érdekel, hogy más mit gondol. Téged se érdekeljen :-)
12/58 anonim válasza:
Kár, hogy ennyire nem érdekel titeket pedig, hogy tesó nélkül nő fel az a szegény gyerek. A kérdés sajnos úgy látom, csak ezzel a gondolkodással gyűjti be az embereket, kamu az érdeklődés, hogy ez miért tragédia.
13/58 anonim válasza:
Akkor írd már le légy kedves, hogy miért is tragédia, ha testvér nélkül nő fel "az a szegény gyerek". Csak mert a tragédia nem itt kezdődik.
14/58 anonim válasza:
mert kimarad az életéből valamilyen pótolhatatlan dolog
15/58 anonim válasza:
Szerintem meg tudod mi a tragédia? Amikor azért, hogy nehogy egykeként nőjön fel, bevállalnak 1-2 gyereket, arra nem gondolva, hogy fel is kell nevelni őket, és már 10.-én jönnek a "mikor jön a gyes?" kérdések. Nem az, hogy 2 felnőtt ember úgy vállal gyereket, hogy arra is gondol, hogy fel is kell nevelni.
11-es voltam
16/58 anonim válasza:
A 11. válaszolónak tökéletesen igaza van. Ennél kicsit konkrétabb, erősebb érveket vártam kedves 14-es , de gondoltam, hogy nem fog menni. 13-as vagyok
17/58 anonim válasza:
nem 1-2 embertől ettől függetlenül hallottam érvként, hogy nehéz volt a szülés, túl sok nyűggel jár a gyerek, a szülők nem tudnak annyit menni szórakozni, amennyit akarnak stb. stb. Nem a pénz hiánya az érv, úgyhogy teljesen felesleges mindent erre fogni. Csak a kényelem mindennél fontosabb, 1 gyerekkel már le van tudva a projekt...
18/58 anonim válasza:
kedves 13: ha neked tényleg ezt magyarázni kell, akkor úgysem érted meg. Ezt fogod?
19/58 anonim válasza:
Fogom, bármit is jelent ez (felénk nem beszélnek így, bocs). Nem kell magyarázni (olvastam már pár fanatikustól), csak kíváncsi voltam, hogy Te meg tudod-e fogalmazni értelmesen az érveidet, vagy csak frázisokat puffogtatsz. Nem csalódtam.
20/58 anonim válasza:
valahol azért az döbbenet, hogy ezt el kell magyarázni és érvek kellenek hozzá. Meg fanatikusnak nevezni azokat, akik szerint meg megfosztod a gyerekedet egy életre szóló élménytől, mert úgy tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!