Másra is csúnyán néznek, ha megmondja, hogy nem biztos,
hogy akar második gyereket?
Figyelt kérdés
Kisfiam másfél éves múlt. Mostanában sokan kérdezik,hogy mikor jön a tesó. Volt, hogy megmondtam,hogy nem biztos,hogy lesz, akkor láttam,hogy nem értik, kérdezgettek össze-vissza stb. Most már ott tartok,hogy azt mondom,hogy nem tudom!
Miért akkora tragédia,hogy nem mindenki akar 2 vagy több gyereket?
A lányunk 2 éves és nem tervezünk tesót. Tudom, mit érzel, ne foglalkozz ilyenekkel! A Ti dolgotok, nem másé:)
2013. aug. 12. 06:43
2/58 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá, a ti életetek. Nézzenek, ahogy akarnak, nem számít.
2013. aug. 12. 07:10
3/58 anonim válasza:
Én megmondom, hogy nem akarunk 2. gyereket és kész. Nem néznek rám csúnyán, persze csodálkoznak, meg kérdezik, hogy miért nem, de engem ez nem nagyon érdekel. A mi dolgunk, nem másé.
2013. aug. 12. 07:18
4/58 anonim válasza:
Ne aggódj ránk azért néznek "csúnyán",mert akarunk 3. babát az emberek mindig jobban tudják mi jó a másiknak.........
2013. aug. 12. 07:19
5/58 anonim válasza:
mert nehezen érthető, miért nem akarja valaki, hogy legyen testvére a gyerekének
2013. aug. 12. 07:36
6/58 anonim válasza:
Szerintem ha így gondolkodsz és ez zavar téged, akkor nem mások néznek le miatta, hanem te magad érzed rosszul ez miatt magadat. Még te nem tudtál a gondolattal megbarátkozni.
Nekem 2 gyerekem van és millióan kérdezik lesz-e haramdik és mi sem akarunk már többet, még soha nem érzetem hogy lenéznének. Van kb 100 nagyon jó ismerösöm 1 gyerekkel ahol biztosan nem lesz másik gyerek. Öket sem nézik le senki sem. Ök eldöntötték ezt és magukkal elfogadtatták, hogy nem lesz.
Foggadd el te magad, hogy nem akarsz második gyereket, és már is másképp fogod érezni a kérdést, már is nem fog zavarni.
2013. aug. 12. 07:39
7/58 anonim válasza:
Én azért nézek ilyenkor furán, mert azt érzem, hogy ÚR Isten csak nekem van 2 gyerekem. De tényleg, ahol mi laktunk /1 hete elköltöztünk :)/ ott vagy 1 gyerek volt és mikor rákérdeztem senki nem akart másodikat csak 1 csaj de nekik nem jön össze 3. éve a második. Szinte csak én jártam kistesóval az oviba a nagyobbikért, meg néhány roma asszony.
2013. aug. 12. 07:53
8/58 anonim válasza:
Az én fiam 20 hós,de én is tudom,hogy nem lesz tesója.
Nem szeretnék másik gyereket és ha kérdezik ezt is mondom.
Ez az én/a mi döntésünk és senkinek nincs köze hozzá,még a közeli családtagoknak sem,nem még egy idegennek...
2013. aug. 12. 08:12
9/58 anonim válasza:
vki esetleg meg tudná magyarázni, hogy miért van lepontozva a válaszom, amelyik egyébként egyedüliként a kérdésre válaszolt? már bocs, ez volt a kérdés. Hogy ez miért tragédia...
2013. aug. 12. 08:13
10/58 anonim válasza:
Nekem meg az nem érthető, hogy a már meglévő gyerekétől von el valaki alapdolgokat is akár, csak mert "kell a testvér". Mi ez a mánia mostanában, én nem értem. Ész nélkül szülünk, mert nehogy már testvér nélkül éljen szegény gyerek. Aztán meg sírunk, hogy nincs miből felnevelni. Természetesen tisztelet a kivételnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!