Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik jobb, ha nem akar megbántani, vagy, ha kerek-perec megmondja a lány, hogy nem jöttök be neki?
Előbb-utóbb mindig rájövök, hogy a 2. eshetőség jobb lett volna.
De persze ne bunkón mondja.
Kerek-perec finoman tálalva. Mondjuk nekem jobban esne, ha azt mondanák, kicsit gyengédebb hangon:
Bocs, de nem tetszel/nem vagy az esetem.
De az h a képembe röhögnek vagy röhögve mondják h nem. Én meg visszanevetek :D Szerencsétlennek azóta sincs barátja és látom h érdeklődik irántam xd ELBASZTA! :P
Sokkal jobb, ha ilyenkor nem kertelsz, hanem megmondod mi a bajod a sráccal. Utálom azokat a nőket, akik inkább kertelnek, mert nem szeretnének megbántani. Ezzel sose értek el még semmit, hetekig azzal gyötörtem magam, hogy rájöjjek, mi lehet a baj. Akkor legalább tud változtatni az illető, és a következő lánnyal szerencséje lesz. Így viszont sorban fogja a lányoknál ugyanazokat a hibákat elkövetni.
Persze a változáshoz az is kell, hogy legyenek a srácnak golyói, merjen változni, ne pedig az ágya alatt sírjon esténként...
Akinek ez nem megy, az szerintem ne menjen nő közelébe.
ÉN egyetemen ismertem meg egy lányt, 4 hónapja. Jól megvoltunk, kedves volt hozzám, én rányomultam de ő nem reagált szinte semmit a "maradjunk barátokon" kívül.
Aztán később egy csavar következtében mégis úgy gondoltam hogy lehet valami, de akkor is csak egy "hááááát nem nagyon van időm"-öt kaptam a meghívásra.
Qrva sokat törtem meg bántottam magam amiatt, hogy nem tudtam mit rontottam el.
Jobb, ha megmondod neki még most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!