Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kérdezzem meg kerek-perec? 17éves, csak tudja már mit akar.
Miért akarja minden tini lány azt, hogy a fiú valljon. Egy lánynak a mai világban "gáz"? Sosem értettem. Menj oda hozzá, mond neki, hogy tetszel nekem, vagy most mi van. Lehet, hogy ő pedig pont rád vár, hogy nyiss. Ugyan annyiból tart neked is, mint neki.
Üdv.
Lehet hogy valaki azt mondta neki hogy barátod van (vagy véletlenül tettél valamilyen utalást ami következtében ezt szűrte le) és ezért nem akar lépni. Valahogy tudasd vele hogy szingli vagy. Persze nem biztos hogy ez a gond, de velem ez van például, túl sok jel arra mutat hogy barátja van és nem akarok lépni. Talán elrontanám a kapcsolatukat.
15/f
17 éves és abban remnykedsz, hogy tudja, mit akar?! A 23-as srácoks em tudják, nem hogy a 17 évesek.. Nem akarlak kiábrándítani, de ez így van. A kérdést pedig nyugodtan neki szegezheted, de csak közömbösen. Ne lássa rajtad, hogy te máris oda vagy érte, mert akkor szinte biztos, hogy megijed és nemet mond. Ha pedig fintort lát, akkor azért mond nemet, mert elutasítástól fél. Én is voltam már többször ilyen helyzetben, én úgy tapasztaltam, így a jó. Persze lehet felétek máshogy működik.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!