Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzem meg, hogy lenne e kedve még találkozni, vagy inkább hagyjam az egészet?
Múlt hónapban egy bálban,megismertem egy tök normális srácot.. Azóta is dumálgatunk facebook-on..Terveztük a találkozót,de hol ő nem ért rá akkor,hol én nem.. Aztán már hanyagoltuk 2-3 hete ezt a találkozás témát..
Nekem bejön a srác meg minden,szeretnék már vele találkozni és szeretném már tudni,hogy hogyan tovább..
Örökké nem várhatók rá,hogy mikor kérdezi már meg,hogy nem-e akarok vele találkozni. Most arra vár,hogy én mikor kérdezem meg.. De én félek a választól,pedig még múlt héten mikor kicsit félre értettem,akkor pedzegette,hogy ha akarok,akkor találkozzunk és jobban megismerem..
Félek,nem merem megkérdezni,hogy pénteken lenne e kedve összefutni velem..
Szerintetek?:/
ne kezdeményezz. had küzdjön érted a srác, ne várj rá...nyugodtan ismerkedj másokkal...:D
ne add a szájába a sültgalambot...
Hát én nem tudom.. XD :/
Egész szeptemberben folyton azt kérdezgette mikor találkozunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!