Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg, hogy eljön-e velem randira? 16F
Van egy osztálytársam, akit 3 éve ismerek, azóta tetszik, amióta megláttam, főleg miután megismertem belülről is, nyilvánvaló volt számomra, hogy beleszerettem. Eddig volt pasija, de nemrég szakítottak(kb. 1 hónapja) és nem tudom, hogy hogyan kellene megkérdeznem, hogy eljön-e velem randira. Mind a ketten buszosok vagyunk, így sokat beszélgetünk. Nagyon jó barátok lettünk, ha először találkoznék vele, egyszerűbb lenne a dolog, de így, hogy már ismerjük egymást teljesen más. Vélemény? Tanács?
Szerintetek milyen hatással lenne a barátságunkra, ha nemet mond?(majdnem hogy a legjobb barátom)
Tudod mit tanítanak a nőcsábász akadémián ???
Nem ha egy hölgynek a barátzónájába estél nehéz a ki út .
Az szokott lenni a baj hogy te nem úgy vonódol hozzá nem simogatod nem mondod hogy tetszel nekem ezért nem tudja hogy te akarsz vele járni Ezért először az a dolgod hogy felkeltsd benne azt az érzést hogy te nem akarsz barátja lenni mert abból, úgy is sok van te társat akarsz magadnak. Egyébként tapasztalatból mondom lehet 5 évig lesztek de lehet 10 percig lesztek "barátok" mert nincs barátság nő és férfi között jegyezzük már meg !!!!!!
figy engem egyszer visszautasitot egy 13éves lány!!!!!
de azota is jo barátok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!