Kisgyerekesek mindent meg tudtok adni a gyermeketeknek, úgy hogy magatokra is jusson és maradjon is?
Gondolok itt olyanra, hogy márkás pelenka, popsitörlő, ruha játékok...stb, de magatoknak is meg tudtok venni drágább dolgokat és még félretenni is sikerül?
Ha nem gond leírnátok azt is hogy mennyi a jövedelmetek?
Köszönöm a válaszokat!
Igen.
470 párom fizetése, nekem a gyed 110.
Én már nem akarok jövedelmet írni mert semmi extra nincs benne,csak annyit keresünk amennyit a szakmánk, tanulmányaink érnek.., de úgyis lepontoznak.
Nem veszek márkásat mert a babydream vagy a penny pelenkája (ugyanaz) sokkal jobb mint, pl a Pampers.-szerintem.Amúgy megtudom venni a Fischer price játékot stb.Magunknak is néhány dologból márkásat veszünk néhányból meg nem. Nem mindig a márkás a jó.Nyaralni is tudunk menni...
Párom 220000 forintot keres, a Gyedem 100.000 forint és 3 gyereket nevelünk.
Ebből azt tudjuk és igyekszünk biztosítani a gyerekeknek, amire VALÓBAN szükségük van. Picit néha félre is tudunk tenni.
Nem is bánom, hogy nincs veszélye annak, hogy elkényeztetett, követelőző gyerekeim legyenek. Az életünkben a pénz a legkevesebb. Szó szerint.
Havi 400.000 a bevétel, 2 gyerek, én nem dolgozom.
Albérlet, 60.000 rezsi 40.000 telefon internet 25.000
Kaja 100.000
Megtakarítás ami élet biztosítás 15.000
Tankolás, bérlet 25.000
Gyerekeknek pelenka, Ovi, játék, ruha... 50.000
35.000 nekem ruha, cipő, ferjemnek, vagy elmegyúnk valahová enni, vagy pl. veszünk ezt azt a lakásba, új tv, nyomtató, bútor, szőnyeg...
50.000 félre teszünk
3 gyermekünk van, az összes bevételünk 180.000 Ft. Vannak márkás ruháink, mert turkáltunk, örököltünk, esetleg néha vettünk:)
A gyerekeknek rengeteg játéka van, roskadásig vannak a polcok társasokkal, könyvekkel, puzzle-val.
Ami kell, mindent meg tudunk adni:)
Hónapról hónapra élünk, de teszünk félre mindháromnak havonta 5.000 Ft-ot. Nem sok, de több a semminél.
A drága pelenkák, babaápolási cuccok helyett jó volt a dm-es, Rossmann-es is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!