Pécsi kisgyerekesek! Az idei húsvétot a gyönyörű városotokban tölti a családunk egy négy éves kislánnyal; írnátok nekünk programjavaslatokat és éttermeket, cukrászdákat?
Nagyon köszi!
A saját városomból kiindulva, sok dolog nincs fönn neten, ezért kérdezősködök :)
a Széchenyi térről szokott indulni kisvasút, bár ez eléggé időjárás-függő, de nagyon élvezik a kicsik :)
Valamint van állatkert és terrárium is. A terrárium a belvárosban, az állatkert a Mecseken található, de ha jól emlékszem, van buszjárat
Valamint a TV-toronyból is meseszép a kilátás
valamint van erdei kisvasút is
remélem segítettem :)
ezek mellett persze, amiket az első írt :)
Húsvétkor az ÁRKÁDban szokott lenni ilyen:
valamint élő nyuszik... keress rá árkád pécs húsvét címszó alatt
TV-tornyot tudom javasolni, ott dolgoztam egész nyáron. Egy tanács: kislányotok MÉG NEM MÚLT EL 4, mert 4 év alatt ingyenes a gyerekeknek, felnőtteknek tavaly novemberben még 750 volt a belépő, meg se kérdezd, hogy elfogadnak e PED-kártyád vagy bármilyen kedvezményt, mert nem. Van ott étterem és jó nagyon amúgy, korrekt árakkal, de ha nagyon elsőosztályút akartok, akkor vagy Tettye étterem vagy Aranykacsa.
Btw: plusz pulóvert a kislánynak MINDENKÉPPEN vigyetek, mert fenn nagyon fúj a szél és hidegebb is van.
Mecsek cuki a Széchenyi téren, az egyik legjobb, olaszos hangulata van, mert előbb megveszed a contot és azt adod oda a kiszolgálónak :D
Esetleg még a bányató, de az egy elég lepukkadt környék sok ott a brazil is, úgyhogy ha nem érdekel nagyon nagyon, akkor hagyjátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!