Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8 hete szültem, és ha visszago...

8 hete szültem, és ha visszagondolok a szülés pillanatára mikor megláttam a kislányomat elsírom magam az örömtől, ugye ez a gyönyörű érzés sosem múlik el?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem fog elmúlni:)

Gratulálok:)

kétlányos 22hkm.

2013. jan. 8. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok neked.Gyönyörű ez az érzés.Eddig elképzelni sem tudtam.Imádom ezt a kis mazsolát.:)
2013. jan. 8. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem fog persze elmúlni, de egy idő után már másért leszel rá büszke, mert ügyes okos az oviban iskolában és az lesz a friss és mélyebb érzés.
2013. jan. 8. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:
El sem tudom képzelni,hogy ennél mélyebb érzésem legyen róla.Csodálatos dolog a szülés.:)
2013. jan. 8. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig lesz. Én is így voltam. Most attól olvadozok, ha pociról igyekszik a hátára fordulni, időnként sikerül is. Vagy, hogy ügyesen tornázunk. Vagy, hogy vigyorog, de azért is, ha épp visít. Szóval úgy általában mindenért. :)
2013. jan. 8. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Neked mennyi kor különbség van a gyerekeid közt?
2013. jan. 9. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!