Miért nem kellenek senkinek a gyönyörű, kifogástalan állapotú, minőségi ruhácskáink?
Én tényleg úgy hirdetem, ami a valóság, általában Brendonos, alig használt, sokszor csak egyszer mosott ruhák (pl. téli overál, kabát, vagy mert már akkor kicsi volt, amikor kapta) és ráadásul nem turis, csak az én gyerekem (lányom vagy fiam) használta. Nem mondom hogy szinte ingyen adom, de azt gondolom az eredeti ár feléért még így is ajándék a fent leírt minőséget figyelembe véve.
Ha én ilyeneket találnék a neten vagy itt helyben, biztos nem vennék újakat.
Én speciel már vettem úgy ruhákat neten, hogy drágább volt az átlagnál, de mivel még a képen is látszott hogy tuti minőség, nem sajnáltam érte a pénzt. A csaj mondta is, hogy más nem nagyon érdeklődött.
De ha tényleg kiváló darabokról van szó, azt nem adhatom ingyen.
Nem létezik, hogy nincsenek olyan anyukák, mint én, hogy minőségre vágynánk, de vadiújan nem tudnak hozzájutni.
Tudtok esetleg olyan fórumot, hirdetőfelületet, ahol szerencsével járhatnék? Mind vétel, mind eladás szempontjából. Bababörzézni nem akarok.
Hát igen, eredetiben én is sajnálnám a pénzt érte, nem is én vettem őket, kaptuk a családtól.
Viszont féláron tuti megvenném.
Vagy lehet akik megveszik a minőséget a boltban nem is böngésznek használt ruhás oldalakat...
A piac tele van bébiruhákkal. Komolyan mondom a lányom 2,5 éves volt, mire a vadi új márkás 56-os ruhatárától megszabadultam. (58 cm-el született, minden kicsi volt)Csomagban fillérekért...de akkor már nem is érdekelt.
Nagyon sokan főleg első gyerekesek kizárólag újonnan hajlandóak vásárolni...aztán ahogy nő a gyerek és egyre több kell egy nap (homokozó, leeszi, leissza stb) rájönnek, hogy anyagilag képtelenség.
Én voltam kinn börzén. Sokan megnézegették, látták, hogy még a címke is rajta van sok rucin, szépen mosva vasalva elrendezgetve voltak. Aztán elvonultak a két asztallal arrébb lévő turisba könyékig matatni a dobozokban UGYANAZON az áron megvették a nyúlottat, fakót, foltosat.
No comment...hála égnek már csak az egy mérettel kisebb van meg :) de egy részét már teszveszelem és viszik is. Nagyobb méretből kevesebb van, többet nyúz el a gyerkőc.
Teszvesz, jófogás, apród, babaszoba (ez utóbbi is csurig van bébirucival). Ezeket használom...ja meg vatera, de összevont fiókom van. :)
Bodykat szerintem képtelenség eladni. Sitty-sutty kinövik őket, addig meg a tescoban kapható 300-400 ft/db-os is tart és új.
Nekem is van márkás gyerekruhám, kutyának nem kellett így elvittem anyuékhoz a padlásra ( talán később lesz még egy gyerekem vagy a bátyám ha vállal babát akkor neki ott lesz ha kell)
Évekig nem tárolgatnám a ruhákat padláson garázsban stb. megsárgulnak anyaguk is romlik, divatból is kimegy.
Egyébként úgy van ahogy előttem írták, aki megteheti pláne első gyereknek mindent újan vesz annak aki megteheti nem számít hogy 2500 ft egy rugi a brendonban és 12 ezer egy overál, meg fogja venni mert "semmit se sajnál" a babától.
Aki meg használt ruhára teszre vaterára stb."szorul" vagy egyszerűen csak nem akar vagyonokat áldozni ruhára (sok gazdag szülő is meglepően igénytelen ruha fronton) az meg nem veszi meg még 6000ért se a brendonos overált meg 1500 ért egy darab rugit pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!