Miért nem kellenek senkinek a gyönyörű, kifogástalan állapotú, minőségi ruhácskáink?
Én tényleg úgy hirdetem, ami a valóság, általában Brendonos, alig használt, sokszor csak egyszer mosott ruhák (pl. téli overál, kabát, vagy mert már akkor kicsi volt, amikor kapta) és ráadásul nem turis, csak az én gyerekem (lányom vagy fiam) használta. Nem mondom hogy szinte ingyen adom, de azt gondolom az eredeti ár feléért még így is ajándék a fent leírt minőséget figyelembe véve.
Ha én ilyeneket találnék a neten vagy itt helyben, biztos nem vennék újakat.
Én speciel már vettem úgy ruhákat neten, hogy drágább volt az átlagnál, de mivel még a képen is látszott hogy tuti minőség, nem sajnáltam érte a pénzt. A csaj mondta is, hogy más nem nagyon érdeklődött.
De ha tényleg kiváló darabokról van szó, azt nem adhatom ingyen.
Nem létezik, hogy nincsenek olyan anyukák, mint én, hogy minőségre vágynánk, de vadiújan nem tudnak hozzájutni.
Tudtok esetleg olyan fórumot, hirdetőfelületet, ahol szerencsével járhatnék? Mind vétel, mind eladás szempontjából. Bababörzézni nem akarok.
Szerintem is feleslegesnek tartják megvenni,csak azért mert márkás.Túl sok nekik még féláron is,mert nincs pénz sajnos.Legalábbis nekem. :)
Irtó hamar kinövik,majd ha már nagyobb a gyerek,akkor érdemes drágábbat venni,akkor már lassabban nőnek.:) Én börzézni imádok,de ott is van,hogy egy bodyért 500 ft-ot elkérnek.Én meg csak lesek hogy ilyen sok egy használt ruháért?:) Próbáld lejjebb vinni az árakat,meg írd hozzá hogy ajándék bodyval,stb. Meg próbálkozz börzén is.:)
Meg augusztusban senki nem keres még overált. Olyan ruhákat tegyél fel, amik megfelelnek a szezonnak. És csomagban! Senki nem fog egy darab pulcsit vagy bodyt vásárolni. Az overál, télikabát esetleg kivétel, de ezekkel is több az esélyed akkor, ha hozzájuk csapsz még valamit.
Sok szerencsét!
A brendonos ruhák irreálisan magas árúak. Én nem venném meg, mert a minőségük nincs arányban az árral. Féláron sem. Én márkásakat veszek ált. H&M-et, újonnan. 1.300ft egy új h.ujjú csini body például. Tetszik a stílusa a h&m-nek, nextnek. A brendoné nem.
Féláron egyébként sem venném meg a használtat, mert a postaköltség hozzájön, akkor ugyanott tartok közel, mintha újat vennék. Én töredékéért adtam el az ilyen ruhákat, kapkodtak érte. Nem lett volna képem fél árat kérni, főleg, ha kapott ruhákról van szó. És a mérete sem mindegy, hogy 56-osról beszélünk vagy 98-as ról. Egyiket 1 hónapig hordja a baba,a másikat fél-egy évig.
2.600ft egy ujjatlan rugi? Te jó ég!
h&m-ben, c&a-ban a fele, vagy harmad ára van. És minőségiek.
És postaköltsége sincs.
Ne haragudj, de én sem venném meg ezeket a ruhákat. A férjemmel egyszer mentünk be a Brendonba, de üres kézzel és felháborodva jöttünk ki, hogy minden drága. Többet tuti nem megyünk be. Még féláron sem venném meg. Mindenki olyat keres, amit 200-600 Ft között megkaphat (body, rugdalózó)- de erre még jön a postaköltség és utalási költség, így pedig már drága), ill sokan már inkább turiban vásárolnak (köztük én is).
Nem tudom, hol próbáltad eladni: vatera, teszvesz, apród, jófogás
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!