Miért nem kellenek senkinek a gyönyörű, kifogástalan állapotú, minőségi ruhácskáink?
Én tényleg úgy hirdetem, ami a valóság, általában Brendonos, alig használt, sokszor csak egyszer mosott ruhák (pl. téli overál, kabát, vagy mert már akkor kicsi volt, amikor kapta) és ráadásul nem turis, csak az én gyerekem (lányom vagy fiam) használta. Nem mondom hogy szinte ingyen adom, de azt gondolom az eredeti ár feléért még így is ajándék a fent leírt minőséget figyelembe véve.
Ha én ilyeneket találnék a neten vagy itt helyben, biztos nem vennék újakat.
Én speciel már vettem úgy ruhákat neten, hogy drágább volt az átlagnál, de mivel még a képen is látszott hogy tuti minőség, nem sajnáltam érte a pénzt. A csaj mondta is, hogy más nem nagyon érdeklődött.
De ha tényleg kiváló darabokról van szó, azt nem adhatom ingyen.
Nem létezik, hogy nincsenek olyan anyukák, mint én, hogy minőségre vágynánk, de vadiújan nem tudnak hozzájutni.
Tudtok esetleg olyan fórumot, hirdetőfelületet, ahol szerencsével járhatnék? Mind vétel, mind eladás szempontjából. Bababörzézni nem akarok.
Köszi a válaszokat, meglepően kevesen gondolkodnak úgy ahogy én. Én szeretem ha jó minőségű, nem kopott ruhákban járnak a gyerekeim, és bizony turkálóba nehéz kifogni alig használtat. A Brendonos cuccok pedig igenis minőségiek! Más kérdés hogy sajnálnám rá a pénzt, de egy makulátlan alig használt, teljesen újszerű ruhát mondjuk féláron (ezt csak példának írtam) biztosan megvennék. Nem csak Brendonosról van szó egyébként.
Persze lehet hogy szerencsés vagyok, hogy nem a legeslegolcsóbb ruhákban kell járatnom a gyerekeimet, de nem létezik hogy csak én vagyok így.
Bárcsak én találnék olyat, aki az enyémekhez hasonlókat hirdet...
Egyébként télen hirdettem utoljára, csak mivel szinte semmi nem kelt el, így elment tőle a kedvem. De például gyönyörű 74-es Brendonos lábfej nélküli hosszú ujjú rugdalózót adtam el hármat 2000 Ft/db és nagyon meg voltak elégedve, mert kifogástalan, szinte új állapotúak voltak.
"Én szeretem ha jó minőségű, nem kopott ruhákban járnak a gyerekeim, és bizony turkálóba nehéz kifogni alig használtat."
Nem tudom te milyen turikban jártál, de én rengeteg kiváló minőségű és vadonat új gyerek ruhát találtam már turiban. Az meg elég lenéző megjegyzés volt, hogy TE szereted, ha jó minőségű és nem kopott ruhákban jár a gyereked. Mert más nem szereti? Vagy aki nem veszi meg a Brendonos ruhát az már rögtön szar minőségű és kopott? Ezt te sem gondolhatod komolyan! Én ha gazdag lennék sem vennék ilyesmit, mert felesleges rongyrázásnak tartom, mikor tökéletes minőségű ruhát lehet venni a márkás ruhák árának töredékéért, ráadásul pár hét alatt ki is növik az elején, szóval abszolút felesleges ennyit költeni rá, mégsem beszélek ilyen lenézően azokról, akik mégis megveszik, mert mindenkinek a magánügye, hogy mire költi a pénzét.
Amúgy meg itt többen is érdeklődtek a ruháid iránt. Miért nem linkelted be?
Nem akartam senkit sem lenézni, bocs ha valakit megsértettem. gyorsan írtam, és lehet rosszul fogalmaztam, pedig nem állt szándékomban, pláne hogy nekem is rengeteg turis ruhám van, de még többet örököltünk. Sajnos már nincs időm turkálóba járni. Egyébként igazán minőségit nekem csak véletlenül sikerült jó áron kifognom.
Azért nem linkelek, mert úgy tudom tiltja a fórum szabályzata. De elhiheted, vadiúj állapotú ruhácskákról írtam.
22-es, teljesen egyetértek veled (20-as vagyok egyébként újra)! A novemberben születő kislányunk ruhái vagy turisak, vagy használtak, ismerősöktől... És a turis ruhák igenis jó minőségűek, van, ami még teljesen új, címkés! Mi nem akarunk és nem is fogunk új, főleg Brendonos ruhákat venni a picinknek, ugyanis hetek, hónapok alatt kinövi majd őket... Minek vegyünk meg akkor drágán egy darab rugit vagy bodyt? Felesleges pénzkidobás! Nem vagyunk pénzügyileg jól eleresztve, nyakunkon egy költözés is, de ami felesleges, azt nem fogjuk megvenni, attól, hogy Brendonos... Van annak a pénznek más helye....
Ja, és attól, hogy valaki vadonatúj, pl. Brendonos bodyt, rugdalózót ad a gyermekére, nem lesz igényesebb, mint egy turis vagy használt ruhába felöltöztetett baba. A babák ígyis-úgyis aranyosak, attól függetlenül, hogy milyen márkájú rajta a ruha...
27+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!