Használt cipőt vagy inkább a kínaiból vennétek lábbelit a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 04:32
1/7 anonim válasza:
Mekkora a gyerek? Elso cipőnek egyiket sem, az nagyon fontos, hogy megfelelő, igazi gyermekcipo legyen.
Bölcsibe, oviba, jatszoterre nálunk ment a kínai. Motorozáshoz, homokozó sohoz az nagyon megfelel.
Volt használt cipőnk is, a szomszéd kislány alig használt lábbelijet kaptuk meg. Ok mindig markasat vettek, a kicsi meg gyorsan nőtt, igy mi jol jártunk.
2/7 A kérdező kommentje:
Másfél éves a kislányom. Eddig meg tudtuk neki venni a jó minőségű cipőt, de most sajnos nem. Vagy használt márkás jöhet szóba, vagy csak a kínaiban árult. :(
De szerintem marad a kínais. Úgyis lemotorozza az cipő orrát.
2013. ápr. 8. 08:36
3/7 anonim válasza:
Nézz be a deichmannba,ott vannak akciós cipők,és jobb minőségű mint a kínai. Nem tudom a kínaiba mennyibe kerül,de 3-3500 ért kapsz itt normálisat,amire fél év garancia is van.
4/7 anonim válasza:
Inkább a Deichmannba vegyél ott lehet 3500ft-ért is kapni,használtan és a Kínaiban biztosan nem vennék.
5/7 anonim válasza:
Máshonnan szorítanék meg pénzt, mert a lábát, ha elrontott az alátámasztás, egy életen át szenvedni fog vele. Kínai kizárt, használt márkással meg az a baj, hogy más már kitaposta a saját lábára. Olcsóbb jót (ahogy írták Deichmann), vagy márkásat vennék és inkább negyed évig nincs édesség, vagy semmi extra. Meg kell lennie a fontossági sorrendnek. A gyerek lába előre való.
6/7 anonim válasza:
Én szoktam használtat venni a lányomnak, de kizárólag olyat ami hibátlan, keveset hordott. Azért lehet látni a cipő talpán, orrán és a betéten, hogy mennyit használták. Ebben a korban még nem tudják annyira kitaposni. Mellesleg pont most nézegettem a kínaiban cipőt és 2000nél kezdődik. Akkor már inkább a deichmann szerintem is!
7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs Deichmann a közelünkben, rendelni meg próbálás nélkül nem szeretnék. Na majd lesz valahogy...
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 8. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!