Szívesen vásároltok babátoknak, kisgyermeketeknek, magatoknak a Vateráról, illetve Tesz-Veszről használt ruhákat? Darabosan, vagy inkább csomagban keresitek?
Magamnak nem, mert próbálnom kell (kivéve kismama ruha amiről tudom melyik márkából mekkora méret kell és csak az alapján kerestem).
Gyereknek igen főleg darabra, nekem a csomagokban mindig sok olyan van amire nincs szükségem vagy nem tetszik, és tudom hogy nem fogom ráadni. Ami meg annyira szép minőségi tuti csomag azok méregdrágák, 10-15 ezreket nem tudok ruhákra költeni.
Főleg hogy jártam már meg egyébként drágább csomaggal is, mert benne van a méret és annak ellenére SEM jó és mondjuk volt olyan hogy még mérettem is és mégse lett jó azzal meg nem tudtam mit kezdeni. Ráadásul az volt a fura hogy az eladó állítása szerint egyszerre hordták a többivel ami kizárt. Vissza persze nem vette meg a visszaposta is sok lett volna, szóval van benne bukta faktor is.
4 es vagyok jó én elhiszem csak azt tapasztalom valahogy hogy ahogy telnek az évek egyre többször futok bele rosszabb minőségbe és nem olyan olcsón..
kedves kérdező igen meg kell nézni mi éri meg és mi nem. én csak olyan dolgokat veszek a teszen amit pl. nagyon szerettem kisebb méretben is a gyerekeimnek de mivel korábbi kollekció újan tuti nem találom meg sehol. Vagy olyan ruhákat ami nem a tescóból h&m ből vagy c&a ból van mert ott bemegyek megveszem a nagyon hasonló újat és kb. ott vagyok árban vagy ha kicsit drágább is de tuti új és szép állapotú nincs benne a lutri faktor miszerint ugye kinek mi az "alig használt jó állapotú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!