Szülők! Ti vennétek a gyermeketeknek motort 14 éves kora előtt?
Nálunk ezzel bajok lesznek,ha valamelyik gyerek motorozni szeretne,mert az Apuka most is venne már egy poket-et,mert olyan "vagány" ha egy kisgyerek motorozik.. én meg félteném.
Ha motorozni szeretne,akkor útra 18 éves kora előtt egyszer sem engedném. Persze függ attól is,hogy milyen motor van alatta,de általánosságban elmondható,hogy aki alatt motor van,az a sebességet szereti,óvatlan is lehet-a kamaszok meg még annyira sem számíthatóak ki...
nem. amúgy 14 éves kortól robogózni lehet, nem???
szerintem rendes motor csak 18 éves kortól van.
én nem vennék enyémnek, sőt, felülni sem engedem amíg tilthatom, tiltom is :)
4 kerékkel semmi bajom, abban támogatni fogom, én is 17 éves koromban tettem le a jogsit, autós családunk van, 3 éves kora óta vezet a gyerekem, van saját jipje és quada is (pont olyan mint a rendes, csak méreteiben kisebb, de úgyanúgy kell váltani, stb)
Én rettegek a minden járműtől. A BKV-n nincs annyira halálfélelmem, de inkább vagyok gyalogkakukk...
Ha a fiam jogsit-kocsit szeretne rettentően félteném.
De ha motort akar, hát az ziher, hogy megspórolok pár álmatlan éjszakát és inkább agyoncsapom...
Amíg tilthatom, addig alatta motor nem lesz(amíg fen nem tudja tartani, és amíg nem 18 szó se lehet róla)
ilyen gyerek-quad az más, ha mondjuk az apjának is ez a heppje, és ketten mennének csak vennék. Mégiscsak 4 kerék... de motort semmiképpen sem. Én imádtam a sebességet, nem egyszer ültem motoron (utaskén), míg egyszer fel nem borultunk autóval... na azóta nagyon félek.
Jó lenne egy motor, meg szeretem is, de nagyon félnék. Ez miatt a gyereknek sem vennék... könnyebben felborul, mint egy quad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!