Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?
Figyelt kérdés
rakosgassam még 6 évig???2013. júl. 18. 12:55
71/88 anonim válasza:
:DD Mekkora szánalom. Törlöm is a kérdést, az Isten óvjon meg az ilyen ostoba nőktől.
72/88 anonim válasza:
Na ezért nem ajándékozom el a számunkra szükségtelen dolgokat....
73/88 A kérdező kommentje:
akkor használd el felmosórongynak!
2013. júl. 23. 10:28
75/88 anonim válasza:
Százszor inkább felmosórongynak használnám, mint hogy egy ilyen buta, számító, rosszindulatú embernek adjam. Mindig megdöbbenek, hogy ilyen emberek léteznek.
76/88 A kérdező kommentje:
még mindig nem értem, hogy mi rosszat teszek ezzel...
eladom, és veszek nekik másikat, de azt is eladom, ha kinövik, ennyi és ha haszon is megy rá, akkor annak még örülök is.
2013. júl. 23. 11:03
77/88 anonim válasza:
Ne nézz hülyének senkit: nem a gyerekedre költöd. És ez a legszomorúbb az egészben.
78/88 anonim válasza:
Szerintem írd ki harmadszor is, aztán emeld ki azt is! :)
Szerencsétlen.
80/88 A kérdező kommentje:
A GYEREKEIMRE KÖLTÖK MINDEN EGYES FORINTOT
KIKÉREM MAGAMNAK
se férjem, se én nem iszunk, nem dohányzunk magyarok vagyunk
ételt veszek a pénzből és gyümölcsöt A GYEREKEIMNEK
SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT
2013. júl. 23. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!