Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted gáz, ha kaptam...

Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?

Figyelt kérdés
rakosgassam még 6 évig???
2013. júl. 18. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:

Szerintem is gáz!

Inkább add oda olyan családnak akinek tetszik és kell, vagy szükségük van rá.

Gondolj bele, ha te adnál valakinek szívből ruhákat, és ő pedig fogná és eladná. Neked ez hogy esne? Örülnél? Szerintem nem!

Én sem vagyok valami nagyon gazdag, bár ha kapok valakitől ruhát a lányomra és nem tetszik, vagy nem jó,akkor megkérdezem attól akitől kapom, hogy a lányomra nem jó és tovább adhatom-e. Én mindig így szoktam csinálni, de nem bántom meg azzal, hogy fogjam és eladjam. Nagyon sok dolgot szoktam eladni, amire nincs szükségünk, de azért ilyet mégsem tennék fel egy oldalra sem ahol eladni vagy venni lehet.

2013. júl. 22. 08:06
 62/88 anonim ***** válasza:
74%
Azt csinálsz vele, amit csak szeretnél. De ha ennyire szarul éltek, hogy még a foltos szakadt ajándékba kapott ruhákat is el akarod adni, akkor talán először az internetet kéne visszamondanod. :)
2013. júl. 22. 08:22
 63/88 anonim ***** válasza:
67%

Én is kaptam használt babaruhát , és van közte olyan ami nekem sem tetszett és kimostam és elraktam mert itthonra ha lebüfizi a célra pont megfelelő :).

34+1 hkm

2013. júl. 22. 09:56
 64/88 anonim ***** válasza:
87%

Nem olvastam a többieket.

Szerintem az lenne a tisztességes, ha el szeretnéd adni, hogy előtte elmész ahhoz, akitől kaptad, és azt mondod:

"Köszönöm szépen, hogy gondoltál ránk, de miután átnéztem, rájöttem, hogy ezek túl nagyok még az én gyerekeimre, sajnos helyem nincsen tárolni őket, viszont szükségem van mostani méretű ruhákra. Mit szólnál, ha megpróbálnám elcserélni őket? Gondoltál arra, hogy eladod?" (ha igennel válaszol, és megköszöni, hogy eszébe juttattad, fel fogja ajánlani, hogy együtt csináljátok. Segíteni akart, biztosan nem fogja visszakérni a ruhákat) Ha azt mondja, nem akar ezzel vesződni, mondhatod ezt: "Ha nincs időd ezzel foglalkozni, én szívesen megcsinálom, és felezzük a pénzt." Erre vagy örülni fog, hogy te is gondolsz rá, vagy mosolyog egyet, és elhárítja, hogy nyugodtan add csak el, vegyél helyettük olyat, ami jó méretben.

A "nem adnám rá" mondatot hagyd ki ebből a dologból...ez sértő, ő is ráadta a gyerekeire :)

Enélkül én biztosan nem adnám el, rosszul érezném magam. Élelmesnek kell lenni a mai világban, de visszaélni nem szabad a jóindulattal, szerintem.

2013. júl. 22. 10:37
 65/88 anonim ***** válasza:
79%
Hát pénzt csinálni ajándékból elég nagy genyaság....inkább ajándékozd tovább, vidd be a családsegítőbe!
2013. júl. 22. 10:43
 66/88 anonim ***** válasza:
73%
Én sem adnám el pénzért ,inkább oda adnám másnak ajándékba ,vagy a védönönek .
2013. júl. 22. 11:11
 67/88 anonim ***** válasza:
9%

szerintem is kicsit furcsa. ha én adtam volna a ruhákat, mert neked nem telik rá, és segíteni szeretnék, akkor az is furcsa lenne, ugyan mi nem tetszik a finnyás lelkednek azokon a ruhákon? ha nem telik rá egyébként, szerintem tedd össze a kezed, hogy kaptál egyáltalán, arról nem beszélve, hogy amik nagyok, azok is jók lesznek egyszer, ha másra nem, játszótéren kúszni mászni bennük.

én két helyről kaptam, egyik helyre nem kell visszaadni, de meg sem fordult ez a fejemben, elrakom, ami tetszik, használjuk, ha lesz gyerek valahol, akkor odaadom nekik.

a másikra még lehet számítanak, azt pedig mindet megjelöltem.

2013. júl. 22. 14:57
 68/88 anonim ***** válasza:
Szerintem abban az esetben nem gáz ha nincs olyan ismerősöd,szomszédod akinek tudod,hogy jól jönne ajándékba.Kiválogatnám ami tetszik és elraknám dobozba,majd ha senki sem sem tudom odaadni nagyon minimális áron feltenném(szinte csak postaköltségért),hogy valaki jól járjon vele,hiszen én is ingyen kaptam.
2013. júl. 22. 16:53
 69/88 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező! Nem elég, hogy egy rakás válaszban elmondták, hogy ez miért gáz, ezután kiírtad mégegyszer, abban a kérdésben pedig leírtad, hogy ezzel üzletelsz is. Elég nagy szégyen amúgy.

Most meg ki is emeled? Minek, megint veszekedni akarsz? Mi nem volt világos?:)

2013. júl. 22. 23:16
 70/88 A kérdező kommentje:

Most annyira szégyellem magam amúgy, hogy tükörbe se tudok nézni....

:))))))

2013. júl. 23. 09:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!