Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?
Figyelt kérdés
rakosgassam még 6 évig???2013. júl. 18. 12:55
2/88 A kérdező kommentje:
örökbe adta, nem kell visszaadnom.
2013. júl. 18. 12:59
3/88 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy ezeket most véglegesen adta-e,mert van,ami nem tetszik és akkor azt vissza adnád... Én ezt mondtam anno anyósnak,aztán fél kupac ruha landolt a gyermekjólétinél,mert ő már nem kérte vissza,eladni meg lehetetlen lett volna őket.
4/88 anonim válasza:
Szerintem gáz, ha felrakod a vaterára.
5/88 anonim válasza:
Szerintem is gáz. Ha nem kell neked, ajándékozd tovább.
Ennyi erővel ő is kereshetett volna belőle pénzt, de ő inkább neked adta.
6/88 anonim válasza:
Igen, gáz. Ha nagyon jóban vagytok kérdezd meg tőle hogy zavarná-e, mert inkább visszaadod.
Miért kell rakosgatni? Most egyszer elteszed valahová, ráírod hogy gyerekruha kb 5-6 éves korra, kész. Lehet, hogy a gyerekednek majd tetszeni fognak. Az én gyerekeim is választanak olyan ruhát, amit az életben nem vennék meg nekik :-)
7/88 Kerria válasza:
Ha nem is gáz, de nem tartanám jó ötletnek.
Nekem is vannak még nagyobbakra való ruhák, úgy kaptam egy 5 éves kislány ruhatárát meg. Van ami nem tetszik, de itthonra, játszótérre játszani pont jó lesz.
Neked is azt javaslom, rakd őket egy dobozba, írd rá a méretet, és jó lesz majd...
8/88 anonim válasza:
igen gáz....ha én olyat kaptam ami esetleg nem tetszett tovább ajándékoztam annak akinek szüksége volt rá
9/88 anonim válasza:
Gáz. Azért adta, hogy neked ne kelljen ruhákra költeni. Az lenne a fair, ha szólnál neki, hogy nem kell és visszaadnád. Elég bunkóságnak tartom, hogy te pénzt csinálnál belőle, mikor biztos neki is jól jönne.
10/88 anonim válasza:
Hát, ha én adok valakinek valamit, aki nagy mosolyogva elfogadná, majd meglátnám/megtudnám, hogy árulja, nagyon kiakadnék. Mert ne fogadja el, ha nem tetszik neki. a pénz meg nekem is jól jön. A segítőkészséggel ilyen pofátlanul visszaélni gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!