Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?
De szoktam árulni a vaterán. Megveszem a boltban, pénzt költök rá, használom, aztán eladom, pénzt kapok érte.
Nem illegális, amit csinálsz, megteheted, egyszerűen csak erkölcsileg megkérdőjelezhető, negatív emberi jellemvonás, vagy, ha úgy tetszik: "gáz", mert ez a saját szavad, te kérdezted, hogy "gáz-e". Más emberek véleménye érdekelt, megkaptad, nem? A legtöbb ember levonná a tanulságot, te nem teszed. Ez is rendben van, ez sem törvénybe ütköző, ez is csak a jellemedről árulkodik.
De akkor még mi kellene a boldogságodhoz?
"erkölcsileg megkérdőjelezhető, negatív emberi jellemvonás"
???
nem selyemszalaggal átkötött dobozban ajándékként kaptam ÚJ holmit, hanem 1 vagy 2 akár 3 gyerek által hordott, használt, esetleg bolyhos, kisebb foltos, szóval nem ÚJ!!! ruhákról van szó.
Aki adta pont nem magasról tesz rá, hogy mi lesz a ruha sorsa pl. felmosórongyként fog funkcionálni a jövőben, vagy a kutya ólba rakom, vagy port törlök velük.
Nehogy már én legyek a világ szemete, mert eladom.
csak megfordult a fejemben, nehogy már ne tehessek fel egy kérdést, ami felmerül bennem...levegőt vehetek??
de ti még mindig nem válaszoltatok...
De, mi már válaszoltunk csak nem vagy képes felfogni.
Ha ezt nem érzed gáznak, miért kellett megkérdezned? Magyarázd meg, hátha mi ellenben veled megértjük.
Miért merült fel benned egyáltalán, hogy gáz lehet?
Egyáltalán nem baj, hogy feltetted ezt a kérdést. Üdítő színfolt volt a "Terhes lehetek-e"-dzsungelban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!