Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted gáz, ha kaptam...

Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?

Figyelt kérdés
rakosgassam még 6 évig???
2013. júl. 18. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
72%

De szoktam árulni a vaterán. Megveszem a boltban, pénzt költök rá, használom, aztán eladom, pénzt kapok érte.

Nem illegális, amit csinálsz, megteheted, egyszerűen csak erkölcsileg megkérdőjelezhető, negatív emberi jellemvonás, vagy, ha úgy tetszik: "gáz", mert ez a saját szavad, te kérdezted, hogy "gáz-e". Más emberek véleménye érdekelt, megkaptad, nem? A legtöbb ember levonná a tanulságot, te nem teszed. Ez is rendben van, ez sem törvénybe ütköző, ez is csak a jellemedről árulkodik.

De akkor még mi kellene a boldogságodhoz?

2013. júl. 19. 13:06
 52/88 A kérdező kommentje:

"erkölcsileg megkérdőjelezhető, negatív emberi jellemvonás"

???

nem selyemszalaggal átkötött dobozban ajándékként kaptam ÚJ holmit, hanem 1 vagy 2 akár 3 gyerek által hordott, használt, esetleg bolyhos, kisebb foltos, szóval nem ÚJ!!! ruhákról van szó.

Aki adta pont nem magasról tesz rá, hogy mi lesz a ruha sorsa pl. felmosórongyként fog funkcionálni a jövőben, vagy a kutya ólba rakom, vagy port törlök velük.

Nehogy már én legyek a világ szemete, mert eladom.

2013. júl. 19. 15:08
 53/88 anonim ***** válasza:
Milyen indíttatásból tetted fel a kérdést? Azt tudom, hogy mások véleménye érdekelt, ezt már leírtad egy párszor. Én arra lennék kíváncsi, hogy miért merült fel benned egyáltalán, hogy gáz lehet?
2013. júl. 19. 15:25
 54/88 anonim ***** válasza:
Akkor talán elárulhatnád, hogy miért is tetted fel a kérdést ha szerinted rendben van. Mert én pl. ezt nem értem és még nem válaszoltál rá.
2013. júl. 19. 15:27
 55/88 A kérdező kommentje:

csak megfordult a fejemben, nehogy már ne tehessek fel egy kérdést, ami felmerül bennem...levegőt vehetek??

de ti még mindig nem válaszoltatok...

2013. júl. 19. 15:29
 56/88 anonim ***** válasza:

De, mi már válaszoltunk csak nem vagy képes felfogni.

Ha ezt nem érzed gáznak, miért kellett megkérdezned? Magyarázd meg, hátha mi ellenben veled megértjük.

2013. júl. 19. 15:36
 57/88 anonim ***** válasza:

Miért merült fel benned egyáltalán, hogy gáz lehet?

Egyáltalán nem baj, hogy feltetted ezt a kérdést. Üdítő színfolt volt a "Terhes lehetek-e"-dzsungelban.

2013. júl. 19. 16:07
 58/88 anonim ***** válasza:
Ha nem válaszoltunk, akkor minek értékeled az elmúlt 6 oldal ötven "válaszát"?
2013. júl. 19. 16:08
 59/88 anonim ***** válasza:
72%
mindig rácsodálkozom ,hogy emberek ennyi sütnivalóval hogyan tudnak egyátalán létezni?kérdező pedig még annyira bátor is volt ,hogy gyermeket is vállalt...
2013. júl. 19. 16:35
 60/88 anonim ***** válasza:
78%
Azért gáz, mert aki adta az a gyerekednek szánta, nem arra hogy te eladd és ki tudja, mire költsd a pénzt. Adhatta volna másnak is, aki megbecsüli, örül neki, és nem azt nézi hogy lehet pénzt csinálni belőle.
2013. júl. 19. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!