Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?
Én őszintén megmondom nem látok benne olyan nagy dolgot.A másik félnek nem volt kötelező odsaadni ingyen.Miért nem adta el?
Ami nálam jobban kiveri a biztosítékot,mikor börzéken/turkálóban poton összegekért megveszi a ruhákat,aztán meg vannak hirdetve hogy Pl: Next márkás ruha vagy Hello Kitty ruha stb egy vagyonért eladó...
ez mennyivel tisztességesebb???
1. miért lenne tisztességtelen aki olcsón hozzájut a cuccokhoz és drágábban eladja? szerintem csak helyén van az esze.
2. nem én válogattam ki, hanem csak úgy küldte, nem tetszenek, nem adnám a gyerekre.
3. el szoktam adni, jó pénzt szoktam érte kapni, abból pedig veszek olyan holmikat, amilyenek tetszenek is.
Feltettél egy kérdést, kaptál tíz választ. Kilenc ellene, egy mellette.
Miért kérdezed, ha te úgyis eldöntötted már, hogy fogsz tenni, és nem érted, hogy a kilenc ember miért szavazott ellene?
Hadd érdekeljen már más véleménye, engedd már meg légy szíves, ez az oldal azért van!!!!!!!!!!!!!
Amúgy az a 9 személy aki válaszolt, biztos nincs rászorulva annyira a pénzre, én sajnos rávagyok, muszáj pénzzé tennem, ha nem tetszik.
na megint belémbotlott egy értetlen...
AZÉRT KÉRDEZTEM MEG, MERT ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE IS.
Üzleti érzéked sok van, morális viszont egyáltalán nincs.
Amúgy gratulálok, hogy a kezedet dörzsölöd nagy üzleti érzékedben, ha egy ismerősöd jószándékúan gyerekruhákat ad neked.
Te is érzed, hogy gáz, különben nem tetted volna fel a kérdést, eszedbe sem jutott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!