Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted gáz, ha kaptam...

Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?

Figyelt kérdés
rakosgassam még 6 évig???
2013. júl. 18. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
35%

Én őszintén megmondom nem látok benne olyan nagy dolgot.A másik félnek nem volt kötelező odsaadni ingyen.Miért nem adta el?

Ami nálam jobban kiveri a biztosítékot,mikor börzéken/turkálóban poton összegekért megveszi a ruhákat,aztán meg vannak hirdetve hogy Pl: Next márkás ruha vagy Hello Kitty ruha stb egy vagyonért eladó...

ez mennyivel tisztességesebb???

2013. júl. 18. 14:26
 12/88 A kérdező kommentje:

1. miért lenne tisztességtelen aki olcsón hozzájut a cuccokhoz és drágábban eladja? szerintem csak helyén van az esze.

2. nem én válogattam ki, hanem csak úgy küldte, nem tetszenek, nem adnám a gyerekre.

3. el szoktam adni, jó pénzt szoktam érte kapni, abból pedig veszek olyan holmikat, amilyenek tetszenek is.

2013. júl. 18. 14:52
 13/88 anonim ***** válasza:
75%

Feltettél egy kérdést, kaptál tíz választ. Kilenc ellene, egy mellette.

Miért kérdezed, ha te úgyis eldöntötted már, hogy fogsz tenni, és nem érted, hogy a kilenc ember miért szavazott ellene?

2013. júl. 18. 15:08
 14/88 A kérdező kommentje:

Hadd érdekeljen már más véleménye, engedd már meg légy szíves, ez az oldal azért van!!!!!!!!!!!!!

Amúgy az a 9 személy aki válaszolt, biztos nincs rászorulva annyira a pénzre, én sajnos rávagyok, muszáj pénzzé tennem, ha nem tetszik.

2013. júl. 18. 15:11
 15/88 anonim ***** válasza:
65%
Én értelek, felesleges ennyi felkiáltójelet használni, de ha úgyis eladod őket, miért kérdezed meg, hogy gáz-e?
2013. júl. 18. 15:14
 16/88 A kérdező kommentje:

na megint belémbotlott egy értetlen...

AZÉRT KÉRDEZTEM MEG, MERT ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE IS.

2013. júl. 18. 15:15
 17/88 anonim ***** válasza:
73%
Iszonyú nagy szemtelenségnek tartom. Add vissza, ha neked nem kell, de ez nagyon gáz.
2013. júl. 18. 15:15
 18/88 anonim ***** válasza:
84%
Ok, de ha kisbetűkkel írod én akkor is megértem ám. Akárhogy is van, eszembe nem jutna pénzt csinálni abból, amit más azért adott nekem, hogy a gyerekem használja. De ez én vagyok, engem így neveltek.
2013. júl. 18. 15:26
 19/88 A kérdező kommentje:
mert nincs benned semmi üzleti érzék
2013. júl. 18. 15:53
 20/88 anonim ***** válasza:
100%

Üzleti érzéked sok van, morális viszont egyáltalán nincs.

Amúgy gratulálok, hogy a kezedet dörzsölöd nagy üzleti érzékedben, ha egy ismerősöd jószándékúan gyerekruhákat ad neked.

Te is érzed, hogy gáz, különben nem tetted volna fel a kérdést, eszedbe sem jutott volna.

2013. júl. 18. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!