Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, volt már ilyen kérdés,...

Tudom, volt már ilyen kérdés, de írnátok nekem is, miket főztök/főztetek mostanság? Amit kicsik-nagyok is szívesen esznek?

Figyelt kérdés
Köszi szépen!!! Nálunk a héten rántott tök volt, ma párolt zöldségek csirkével, sajtmártással.
2013. jún. 6. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Rakott krumpli, rakott kel, rakott káposzta, paprikás krumpli, pörkölt nokedlival, brassói, rántott hús sült krumplival, gulyás, spagetti, pizza...
2013. jún. 6. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Hétfő: tojásos nokedli (ez nagy kedvenc)

Kedd: mákos tészta, paradicsom leves betű tésztával

Szerda: csirkepörkölt nokedlivel

Ma ez lesz: Túrós csusza, palacsinta,

2013. jún. 6. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk mostanság ezek voltak: csülök pékné módra, tejfölös ubisalival;hurka+krumpli;mákos tészta;lencsefőzelék;zöldborsó leves;borsópaprikás.
2013. jún. 6. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Hétfő és kedd: milánói spagetti

Szerda: grillezett vegyes zöldség és natúr csirkemell,fokhagymás mártással

Ma: tarhonyás hús,túrógombóc

Péntek: valószínűleg lencsefőzelék lesz, sült virslivel

A többit még nem tudom :)

2013. jún. 6. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Rántott hús+tört krumpli, csirkehúsleves.

Székelykáposzta.

Zöldségleves galuskával, sült tarja+zöld köret, főtt krumpli.

Rizseshús.

Paradicsomos gombóc.

Mostanában nekem sincs ötletem... :(

2013. jún. 6. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

A héten ezek voltak:

rántott hús, krumplipüré

rakott cukkini

rántott hal, krumplipüré, tartár

gombapaprikás, nokedli, uborkasaláta

a székelykáposzta jó ötlet, lehet azt csinálok holnapra :)

2013. jún. 6. 11:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Hú, mennyi ötlet, köszönöm!!! :))) Lesz miből válogatni. Első körben szerintem lesz egy jó kis tojásos nokedli salátával, gyerekkoromban imádtam, szinte mindennap azt ettem volna, nem is értem eddig miért nem jutott eszembe, hogy azt csináljak. :)
2013. jún. 6. 11:22
 8/9 zabmester ***** válasza:
74%

A héten nem nagyon főztem még, a fiam ugyan itthon volt, de betegség miatt, és csak diétásat ehetett, szóval főtt krumpli, keksz, pirítós volt a menü.

Tegnap már ehetett normális kaját, csináltam neki paradicsomos húsgombócot. Múlt héten borsó krémleves volt és dióstészta, illetve rántotthús krumplipürével meg párolt borsóval, most majd fogok főzni zöldbab főzeléket.

Péntekre meg azt hiszem, csinálok rakott zöldséget sajtmártással jénaiban, hétvégére meg még nem tudom... talán spagetti carbonare lesz, másnap meg még nem tudom.

2013. jún. 6. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Rakott zöldbab, csilisbab rizzsel, tökfőzelék virslivel, sült pulykaszárny krumplival és salátával, pörkölt nokedlivel, frankfurti leves palacsintával, pasta carbonara, grillezett csirkemell körettel, paradicsomos húsgombóc, vadas csirkéből tésztakörettel, bolognai spagetti, diós- vagy mákos guba, vargabéles, borsóleves, rántott gomba, nálunk ezek voltak mostanában.
2013. jún. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!