Szerinted gáz, ha kaptam valakitől gyerekruhákat, de igazából még nagyok is, és nem is tetszenek, ha felrakom a vaterára?
Figyelt kérdés
rakosgassam még 6 évig???2013. júl. 18. 12:55
21/88 anonim válasza:
Inkább ne legyen üzleti érzékem, minthogy ilyen erkölcsileg igen kifogásolható jellemem legyen, mint neked.
22/88 anonim válasza:
Hát figya, én nem sértődnék meg, ha valaki azt mondaná:
"Köszönöm szépen, átnéztem őket, még nagyon nagyok, meg igazából nem ilyenekre gondoltam. Szívesen visszaadom, esetleg találsz valakit, akinek nagyobb szüksége van rá. Vagy elajándékozom én. Mit szólsz?"
Ha már neked nem kell, illene visszaadnod neki, hogy ha Ő akarja, feltegye Vaterára. Ha neki már nem kell, csinálj vele amit akarsz.
23/88 anonim válasza:
Ezt a kérdést annak tedd fel, akitől kaptad a ruhákat.
24/88 anonim válasza:
Bár látszik, nagyon nem számítanak a válaszok, szerintem is gáz. Más az üzlet és más a morál.
25/88 anonim válasza:
Én már válaszoltam, de tudod, azzal üzletelgessél, amit a saját két kezeddel teremtettél meg, ne azzal, amit mások jószándékúan a gyerekednek szánnak.
26/88 A kérdező kommentje:
De most komolyan azt akarjátok mondani, hogy meg kellene jegyeznem, hogy kitől mit kaptam és beleírni a cetlibe, hogy ezt ajiba kaptam, ezt 200Ft-ért vettem Katitól stb, és amit ingyen kaptam azt még véletlenül se vigyem ki börzére???
2013. júl. 19. 00:02
28/88 A kérdező kommentje:
még mindig nem értem, miért vagyok szánalmas, egyőtök se fejtette ki.
2013. júl. 19. 08:06
29/88 anonim válasza:
Majd ha több eszed lesz, megérted
30/88 anonim válasza:
Ha nem érted, akkor felesleges magyarázni.
Egyébként pont a hozzád hasonlók miatt vannak sokan úgy, hogy inkább a kukába dobják de nem ajándékozzák el. Ha olyan szarul álltok, akkor nem kell a gyerekkel divatozni, hanem azt kell ráadni ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!