Vélemények az ötletekről?
Még a babavárásnak nagyon az elején vagyunk, de már most szeretném kiválasztani a nevet.
Lány: Elektra, Erneszta, Daniella, Daniela, Daniéla, Emmaróza, Glória, Honória, Koronilla, Kordélia, Euniké
Második névként valami gyümölcsnevet képzeltem el: Málna, Cseresznye, Eper, Dió, Fahéj
Ha fiú: Valér, Valter, Benjamin, Benjámin, Dimitrij, Dimitri, (orosz nagypapám után), Nataniel , Szilárd
Második név tuti, hogy a Péter lesz.
Még egy: a nagylányom neve Grácia, az nem hangzik bénán a Glóriával? Mármint pl. ők a lányaim, Grácia és Glória.
Nektek melyik név tetszik a legjobban ezek közül? Nem akarom, hogy a baba szenvedjen a neve miatt.
Hát ha engem anyám Erneszta Cseresznyének nevezett volna el... valószínűleg minden nap szidnám... De a Nataniel Péter is qva jól fog mutatni..
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
A Glória ami még csak-csak elmegy, vagy ÖNMAGÁBAN a Málna.
Fiúnak pedig a Benjamin és Szilárd.
Daniella, Glória, Szilárd
Ezek tetszenek.
A gyümölcs és más hülye neveket sosem értettem. Mindig egy Manó nevű ismerősöm jut róla eszembe, aki egyébként egy nagydarab pasi. Szenved is miatta eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!