Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények az ötletekről?

Vélemények az ötletekről?

Figyelt kérdés

Még a babavárásnak nagyon az elején vagyunk, de már most szeretném kiválasztani a nevet.

Lány: Elektra, Erneszta, Daniella, Daniela, Daniéla, Emmaróza, Glória, Honória, Koronilla, Kordélia, Euniké

Második névként valami gyümölcsnevet képzeltem el: Málna, Cseresznye, Eper, Dió, Fahéj

Ha fiú: Valér, Valter, Benjamin, Benjámin, Dimitrij, Dimitri, (orosz nagypapám után), Nataniel , Szilárd

Második név tuti, hogy a Péter lesz.

Még egy: a nagylányom neve Grácia, az nem hangzik bénán a Glóriával? Mármint pl. ők a lányaim, Grácia és Glória.

Nektek melyik név tetszik a legjobban ezek közül? Nem akarom, hogy a baba szenvedjen a neve miatt.

2013. jún. 17. 21:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
76%
Áruld már el, miért írtad ki ezt a kérdést?
2013. jún. 17. 21:47
 22/39 A kérdező kommentje:
Biztos szép név a Lakatos, csak nem az én gyerekem neve lesz. Akkor bizonyára kreatívabb lennék, lehetne mondjuk... Lakatos Krsszmencia vagy Arisztotelész.
2013. jún. 17. 21:47
 23/39 A kérdező kommentje:
Azért, hogymegtudjam, az alábbi nevek közül melyek a legjobbak. De hagyom is a fenébe, itt tök bunkó emberek vannak. Na pá.
2013. jún. 17. 21:49
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha engem anyám Erneszta Cseresznyének nevezett volna el... valószínűleg minden nap szidnám... De a Nataniel Péter is qva jól fog mutatni..

De hogy a kérdésre is válaszoljak:

A Glória ami még csak-csak elmegy, vagy ÖNMAGÁBAN a Málna.

Fiúnak pedig a Benjamin és Szilárd.

2013. jún. 17. 21:51
 25/39 anonim ***** válasza:
75%
Valaki írjon már egy privátot a kérdezőnek, ha válaszol tuti kiderül, hogy lakatosrajbébi vagy kiscsillag2000 a regisztrációs neve és csak valami trollkodó C/kislány, aki rohadtul unja a nyáriszünetet...
2013. jún. 17. 21:54
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Daniella, Glória, Szilárd

Ezek tetszenek.

A gyümölcs és más hülye neveket sosem értettem. Mindig egy Manó nevű ismerősöm jut róla eszembe, aki egyébként egy nagydarab pasi. Szenved is miatta eleget.

2013. jún. 17. 21:55
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Ó te jó ég!
2013. jún. 17. 22:27
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz el egy kicsit, hogy ilyen kacifántos nevekkel csak a gyerekkel cseszel ki. A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, hogy valaki más. A felnőttekről meg ne is beszéljünk, ilyen Eper Dió stb nevekkel sosem fogják komolyan venni pl egy állásinterjún, mert mindenhol elsőre ítélnek!
2013. jún. 17. 22:27
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a nevek mindenek,csak nem tradicionálisak.Legfeljebb a te agyadban...Mellesleg elég begyepesedett lehetsz,ha Juli és a Honória Fahéj (nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek) nevek között neked nincs átmenet.
2013. jún. 17. 22:35
 30/39 anonim ***** válasza:
67%
Ismerek egy szintén ilyen nagyon különlegesen hülye nevű lánykát, mindkét neve ilyen. Lám, a nagy különcség, a nagy "az én gyerekem nem lesz szürke, ha már az anyja az" a világ ku_rvája lett. :D
2013. jún. 17. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!